ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google Helpouts, βρες κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει (ή γίνε εσύ)

google-helpouts

Πόσες φορές έχεις βρεθεί στο σημείο να πεις

“Μακάρι να είχα κάποιον ειδικό να με βοηθήσει αυτή τη στιγμή!¨

Πολλές το ξέρω, κι εγώ. Η Google φαίνεται πως μας άκουσε και από σήμερα πλασάρει την νέα της υπηρεσία που ονομάζεται Helpouts. Το Google Helpouts δεν είναι τίποτε άλλο παρά αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά της, είναι μία υπηρεσία με την οποία βρίσκεις έναν ειδικό να συμβουλευτείς για κάποιο πρόβλημα που έχεις. Είσαι ειδικός; Τότε το Helpouts θα σε βοηθήσει να βγάλεις κάποια extra χρήματα!
Το σύστημα δουλεύει ως εξής. Ο χρήστης που έχει το πρόβλημα και θέλει να συμβουλευτεί κάποιον για το πρόβλημά του, κάνει Login στην υπηρεσία Google Helpouts. Εκεί, θα βρει τα προφίλ των ειδικών που ψάχνει διαλέγοντας την κατηγορία στην οποία κατατάσσεται το πρόβλημά του (οι κατηγορίες ποικίλουν και περιέχουν ειδικότητες όπως, Tέχνη και Μουσική, Υπολογιστές, Μαγειρική, Μόδα, Υγεία και πολλές άλλες).
Ο κάθε ειδικός χρεώνει από 1$ έως και…πολλά $$$ αναλόγως την “φήμη” που έχει στο Google Helpouts όμως υπάρχουν και μερικοί που το δίνουν τη βοήθειά τους δωρεάν.

Καλή ή κακή ιδέα από την Google;  Θα φανεί στο χειροκρότημα. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς θα βρείτε τον ειδικό που χρειάζεστε ή για το πώς θα γίνετε εσείς ο ειδικός, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Google Helpouts.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K-VFC9AQM1k[/youtube]

[dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *