Αθλητικά

Η ΑΕΚ ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ

Το καλύτερο ματς της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα έγινε αναμφίβολα στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης χάρη στο πείσμα και στην ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών της, καθώς η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου κρατούσε το προβάδισμα με 0-2 μέχρι το 83΄ της αναμέτρησης και φαινόταν ότι δύσκολα θα έχανε τη νίκη, όμως Τζιμπούρ (83΄) και Σκόκο (87΄) είχαν άλλη γνώμη και ισοφάρισαν τα γκολ των Αράς (44΄) και Φορτούνη (81΄) σε ένα ματς που είχε πολλές φάσεις και δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα.
Με πολλά κενά σε άμυνα και κέντρο η ομάδα του Μπάγεβιτς προσπαθούσε να διασπάσει με ανορθόδοξο τρόπο την καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα που δεν είχε δεχθεί γκολ μέχρι το ματς του ΟΑΚΑ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 8΄, όταν, σε σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Μπαστία έβαλε την κόντρα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 18΄ ο Μπαστία προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Αραμπατζή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ενώ στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στον αγώνα, όταν ο Σκόκο «τροφοδότησε» τον Μάκο, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Στο 23΄ ο «Δικέφαλος» έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, αφού η μπάλα στρώθηκε στον Μπερνς κι εκείνος προσπάθησε να πλασάρει τον Ντεγκρά, ωστόσο «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Και ενώ φαινόταν ότι τίποτα δεν θα άλλαζε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ:. Ο Ουριμπάρι εκτέλεσε το φάουλ, ο Αραμπατζής έδιωξε λανθασμένα την μπάλα που έφτασε στα πόδια του Αράς ο οποίος μόνος στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής «πάγωσε» το ΟΑΚΑ, αφού με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ενωσης (0-1).

Στο 51΄ το φάουλ του Σκόκο έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά, ενώ στο 63΄ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Ροτζέριο «τροφοδότησε» τον Ρουμπίλ, ο οποίος πλάσαρε τον Αραμπατζή, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 69΄ ο Λυμπερόπουλος πήρε την κεφαλιά από το φάουλ του Σκόκο, αλλά η μπάλα βρήκε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ. Στο 81΄ ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του, όταν το σουτ του νεαρού Φορτούνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή (0-2), ωστόσο η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση, καθώς στο 83΄ ο Τζεμπούρ πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Σκόκο και «έγραψε» το 1-2. Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 87΄ με τον Σκόκο (2-2), ωστόσο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους γι΄ ανατροπή.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Νασούτι – Αράς, Ουριμπάρι

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Τζεμπούρ, Μάκος, Μπλάνκο (77΄ Έντερ), Λαγός (62΄ Λυμπερόπουλος), Μπερνς (55΄ Λεονάρντο), Σκόκο, Γκέντσογλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Κερ (90+3΄ Κρις), Ροτζέριο (83΄ Ριμκεβίτσιους), Αργυρόπουλος, Μπαστία, Ρουμπίλ, Αράς (68΄ Φορτούνης), Μπαρτολίνι, Λαδάκης

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m2-ruqMsSlE[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *