θέατρο

Jazz For Kids – Eνα μαγικό ταξίδι

Jazz For Kids - Eνα μαγικό ταξίδι

Ζωντανή  Jazz ορχήστρα, Χορευτές και Ηθοποιοί, δίνουν ζωή στο παραμύθι του Δημήτρη Λέντζου, Jazz For Kids: Η Ιστορία Ενός Ρυθμού παρουσιάζοντας μια μοναδική μουσικοχορευτική παιδική θεατρική παράσταση στο Θέατρο “Αλκυονίς”.

Η ιστορία της μουσικής Jazz, παρουσιάζεται μέσα από ένα μαγικό ταξίδι όπου το “Τραγούδι’ συναντά  τη “Χαρά” και τη “Λύπη” και εξερευνούν μαζί ένα νέο κόσμο γεμάτο χρώματα, αντιθέσεις, μελωδίες και συναισθήματα. Αλλάζει ρυθμό και ύφος, επηρεάζει και επηρεάζεται από τα συναισθήματα,  που προσπαθούν να το «βάψουν» με τα δικά τους χρώματα.

Το Jazz For Kids: Η Ιστορία Ενός Ρυθμού δεν είναι απλά μια παράσταση. Ο ρυθμός της μουσικής Jazz, τα χρώματα από τα σκηνικά που είναι επηρεασμένα από τους πίνακες του Kandinsky και αυτοσχέδια μουσικά όργανα παρασύρουν τα παιδιά σε μια ατμόσφαιρα δημιουργικής έκφρασης .

[box type=”success” ]Προσφορά: 12€ από 20€ για είσοδο 2 ατόμων στην παιδική μουσική παράσταση ”Jazz for Kids: Η Ιστορία ενός Ρυθμού” στο Θέατρο “Αλκυονίς”.[/box]

Οι ήχοι της Jazz παρασύρουν τα παιδιά στον ρυθμό, προσκαλώντας τα παράλληλα σε μια σειρά μουσικών βιωματικών παιχνιδιών με τη χρήση απλών ανακυκλώσιμων υλικών με στόχο να απογειώσουν την ελεύθερη έκφραση και την φαντασία τους.

Με ζωντανή ορχήστρα και χορευτική ομάδα επί σκηνής, το Jazz for Kids  μας ταξιδεύει με μελωδίες σε όλη την ιστορία της Jazz και προάγει την έννοια της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της αλληλεγγύης.  Η μελωδία και ο ρυθμός είναι η αφορμή για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την πολυπολιτισμικότητα και την παγκόσμια γλώσσα των συναισθημάτων.

Ένα μουσικό «ταξίδι» αυτοσχεδιασμού  και δια-δραστικότητας που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδιά από 5  έως… 105 ετών.

Συντελεστές:
Κείμενο
: Λέντζος Δημήτρης,
Μουσική Επιμέλεια: Χρηστίδης Αλέξανδρος,
Σκηνοθεσία & Χορογραφίες: Κατζόλα Ελένη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αρετή Σταμπόγλη

Θέατρο Αλκυονίς
Ιουλιανου 42-46, Πεδίον του Άρεως
Τηλ: 210-6019958

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *