Συναυλίες (Live)

Kadebostany live στο Fuzz

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα. Την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και τo Σάββατο 17 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) θα μας προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό show που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο, στο πλαίσιο της επερχόμενης “Monumental” Tour, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους!

Με το, περίφημο πλέον, Mind If I Stay  έχουν κερδίσει και πάλι το ελληνικό ραδιόφωνο (και όχι μόνο) και τις καρδιές του κοινού. Βέβαια, ο δρόμος έχει ήδη στρωθεί μέσα από τεράστιες επιτυχίες όπως τα Walking With a Ghost“, “Castle in the Snow“, “Frozen To Death“, “Jolan  και βέβαια τη διασκευή στο Crazy In Love  της Beyonce (για το “ Fifty Shades ofGrey”), όλα συνοδευόμενα από καταπληκτικά videos.

Η μοναδική εκκεντρική σκηνική τους παρουσία είναι γνωστή. Και η επιστροφή τους με ένα νέο show που θα ενθουσιάσει έρχεται μετά από μία μαγευτική εμφάνιση στο περσινό Release Athens, όπου οι Kadebostany έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αψηφώντας τη βροχή και ξεσηκώνοντας χιλιάδες κόσμου!

Η προπώληση ξεκινάει, και για τις δύο συναυλίες (Αθήνα / Θεσσαλονίκη), προς 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, οι Kadebostany θα εμφανιστούν και στο Lab Art (Βόλος).

Fuzz Live Music Club
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Αθήνα
Τηλ: 210 3450817

Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
Tηλ. 2310 500670 & 2310 504014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *