Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού:Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα

storm

Ο καιρός σας έχει ξεγελάσει για τα καλά; Οι δύο μέρες που πέρασαν ήταν καθαρά παραπλανητικές. Ο καιρός αλλάζει και αιτία γι’αυτό είναι το βαρομετρικό χαμηλό που αρχίζει να πλησιάζει. Η έκταση του είναι αρκετά μεγάλη, το σύστημα είναι οργανωμένο καλά και θα δώσει βροχές και καταιγίδες κατα τόπους πολύ ισχυρές. Φαίνεται να κινείται γρήγορα ανατολικά και να μας επηρεάζει με αρκετές βροχές και καταιγίδες που θα καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας.

Παρασκευή 6/11/20009

Ξεκινάει με αστάθεια σε Δυτικά με αυξημένες νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο.Βροχές κατά τις μεσημβρινές ώρες και αργότερα θα επεκταθεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τη Μακεδόνια και τη Θράκη, ίσως με έντονη μορφή.Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχει ηλιοφάνεια με αυξήμενες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δίνουν ασθενείς τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 7/11/2009

Σημαντική επιδεινωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στη δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες αρκετά ισχυρές και συγκεκριμένα στα Επτάνησα, την Ήπειρο τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελλοπόνησο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν και ανατολικότερα προς το μεσημέρι και θα επηρέασουν μεγάλο κομμάτι της ηπειρωτικής χώρας. Απο το απόγευμα και μετά έντονες βροχές θα εκδηλωθόύν και στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στη Θεσσαλία και στη Κεντρική και Βόρεια Πελλοπόνησσο .Το βράδυ τα φαινόμενα θα εστιάσουν στην Ανατολική Πελλοπόνησο, την Αττική την Εύβοια και τις Δυτικές Κυκλάδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν απο τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5-6 μποφόρ και τοπικά 7. Η θερμοκρασία σε άνοδο .

Κυριακή 8/11/2009

Ξυπνήστε και απολαύστε την έντονη κακοκαιρία το πρωί της κυριακή, θα έχουμε βαριές νεφώσεις σε ολόκληρη την χώρα και κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα αλλα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου,τις Κυκλάδες, τη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Το μεσημέρι ο καιρός πηγάινει προς βελτίωση με επικράτηση ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί εντάσεως 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Για την Αττική τώρα:  αύριο πρόβλεπεται καλός καιρός στην αρχή, αλλα πρός το μεσημέρι θα υπάρξουν νεφώσεις και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Υπάρχει ενδεχόμενο και για καταιγίδα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η Αττική θα δεχθεί τον κυριότερο όγκο βροχόπτωσης το βράδυ του Σαββάτου προς κυριακή. Αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί. Και την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλύτερος στην Αττική.

http://www.kairos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *