Αθλητικά

Ξάνθη-ΑΕΚ 0-2 (videos)

Η ΑΕΚ όφειλε να κοιτάξει μπροστά μετά την ήττα – ντροπή από τον Ολυμπιακό Βόλου. Και το έκανε… Η Ένωση έφυγε νικήτρια και από την Ξάνθη (0-2) πετυχαίνοντας την 5η σερί εκτός έδρας νίκη της (μετά από Λάρισα, Σέρρες, Τρίπολη και Παναθηναϊκό).

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’xanthi aek’ resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Περισσότερα βίντεο της ΑΕΚ εδώ
Με καλή ψυχολογία και την απαιτούμενη ηρεμία πάει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, που νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια, ξεπερνώντας την ήττα από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Παρά τις πολλές και σημαντικές της απουσίες, η ομάδα του Χιμένεθ έπαιξε έξυπνα, ήταν αποτελεσματική και με τέρματα των Λεονάρντο, Λυμπερόπουλου στο α’ ημίχρονο καθάρισε από νωρίς το τρίποντο, πιάνοντας τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση. Η Ξάνθη από την άλλη δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και ηττήθηκε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική. Θετικό το ντεμπούτο του Μίτσελ, που παρότι δεν είχε δυνάμεις, έδειξε την ποιότητά του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=85740#ixzz1CSTbn1Dv

Η ΑΕΚ όφειλε να κοιτάξει μπροστά μετά την ήττα – ντροπή από τον Ολυμπιακό Βόλου. Και το έκανε… Η Ένωση έφυγε νικήτρια και από την Ξάνθη (0-2) πετυχαίνοντας την 5η σερί εκτός έδρας νίκη της (μετά από Λάρισα, Σέρρες, Τρίπολη και Παναθηναϊκό). Η ουσία που είχε στο παιχνίδι της η ομάδα του Χιμένεθ ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη, με τους Λυμπερόπουλο, Λεονάρντο να βάζουν από νωρίς την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ και όλη την ομάδα με αυτοσυγκέντρωση και συνοχή να κρατά ως το φινάλε το 0-2…[http://www.aek365.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *