Αθλητικά

Με πρωταγωνιστή τον Σισέ ο Παναθηναϊκός 3-0 στη Λάρισα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Λάρισας με3-0 στο “Αλκαζάρ” για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα του “τριφυλλιού” λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ενώ ο Νίνης “σφράγισε” τη νίκη των “πράσινων”. Δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι καθώς στο 22′ ο διαιτητής Δαλούκας αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα, επειδή άρχισαν να πέφτουν κροτίδες μέσα στο γήπεδο. Το διαιτητικό τρίο αποχώρησε για τα αποδυτήρια και επέστρεψε μετά από δέκα λεπτά.

Με την επιστροφή ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε εκρηκτικός. Στο 26′ και σε κόρνερ του Καραγκούνη, ο Βύντρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 29′ και στο 33′ ο Βιέρα με εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε το σουτ του Κατσουράνη και την κεφαλιά του Καντέ.
Ο Σισέ πήρε το “όπλο” του στο 43′ (0-1) και έως το 45′ είχε κάνει το σκορ 0-2 με δύο γκολ-“καρμπόν”, δηλαδή με πανομοιότυπο γυριστό από το ίδιο σημείο της περιοχής και τα δύο σε σέντρες του Σπυρόπουλου.
Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απειλούσε για γκολ. Στο 65′ ο Νταμπίζας πρόλαβε το γύρισμα του Σαλπιγγίδη προς τον αμαρκάριστο Καραγκούνη, ενώ στο 69′ ο Βιέρα απέκρουσε το σουτ από καλή θέση του Σπυρόπουλου.

Στο 74′ ο Βελάσκο σταμάτησε την επέλαση και το γύρισμα του Σαλπιγγίδη προς τον Σισέ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Καραγκούνης υποχρέωσε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ σε νέα δύσκολη επέμβαση. Το 3ο γκολ ήρθε στο 82′ με προβολή από τον νεοεισελθόντα Νίνη 0-3, ύστερα από πάσα του Βύντρα, κι έτσι ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος των “πρασίνων” απέναντι σε μια αποκαρδιωτική Λάρισα, η οποία σε ένα τόσο κρίσιμο γι΄ αυτή παιχνίδι δεν είχε ούτε μια ευκαιρία, με εξαίρεση ένα σουτ από κοντά του Μετίν στο 90’+, που απέκρουσε ο Τζόρβας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dmVpeZr_x8I[/youtube]

Περισσότερα βίντεο εδώ
Κίτρινες: Βιέρα – Σπυρόπουλος
Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Φλάβιο, Βελάσκο, Ρομέου (46΄ Πούρι), Ραντοσάβλιεβιτς (78΄ Ιγκλέσιας), Μπλάζεκ (59΄ Ζεσούς), Μετίν, Σκάτσελ, Κουζέν.
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (89΄ Μαρίνος), Καραγκούνης, Λέτο (85΄ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (79΄ Νίνης), Σισέ.

Πηγή: ΕΡΤ, Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *