Συναυλίες (Live)

Live party με τον Πασχάλη στο ΑΝΤΑΡΤ

pasxalis-1

PASCALIS LIVE AND THE BAND,Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ με την μπάντα του σε ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, από τα ’60s, ’70s, ’80s, ’90s, ’00s, ’10s μέχρι και σήμερα! 

Ένα LIVE PARTY με τα τραγούδια της καρδιάς μας.
Ο Πασχάλης με το συγκρότημά του θα είναι οικοδεσπότες σε ένα μεγάλο party γεμάτο επιτυχίες από τα ’60s μέχρι και σήμερα στο Live Μουσικό θέατρο Antart το Σάββατο 22 Ιουνίου!

 

Φθηνότερο εισιτήριο για την παράσταση από το Cheapis, Γενική είσοδος 1 ατόμου με μπύρα ή κρασί, μόνο 6€ ! πληροφορίες εδώ

Μουσική Σκηνή ΑΝΤart
Το ANTart δεν είναι ένα νυχτερινό μαγαζί αλλά μία σύγχρονη μπουάτ. Ο καλλιτέχνης είναι δίπλα σας, και όχι σε απόσταση 50 μέτρων. Στο ΑΝΤartΘα δείτε live μουσικές παραστάσεις, μουσικό θέατρο, stand up comedy και πολλά άλλα live events
Πού θα καθίσετε;
Επιλέξτε ανάμεσα από καθίσματα smart (original smart αυτοκινήτου – είναι τα πιο αναπαυτικά και μόλις 2 μέτρα από τη σκηνή), αμφιθεατρικά, σε τραπέζια μπροστά από τη σκηνή ή σε σκαμπό. Τα σκαμπό είναι 70 εκατοστών και τα τραπέζια 110 εκατοστών ώστε ο κόσμος να έχει «συμμετοχική» στάση να μην στρογγυλοκάθεται δηλαδή και να γίνεται ένα με τον καλλιτέχνη!
Πώς θα φτάσετε και πού θα παρκάρετε;
Το ΑΝΤart βρίσκεται στο κεντρικότερο δρόμο της Γλυφάδας (Μεταξά 52). Υπάρχει στάση Τραμ έξω από το μαγαζί (Τα σαβ/κα λειτουργεί έως τις 02:30 το πρωί). Έχει parking και θέσεις δεξιά και αριστερά, αλλιώς όπου βρείτε!
Ανταψυκτήριο
Εάν διψάσετε ή πεινάσετε σερβίρεστε μόνοι σας από το Ανταψυκτήριο, με τιμές κυλικείου ή μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το μπαρ. Τα ποτά όπως και όλα τα προϊόντα σερβίρονται σε συσκευασία (π.χ. ποτά μινιατούρες, που τα ανοίγετε μόνοι σας!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *