ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κατεβάστε το Microsoft Office 2010 Starter Edition δωρεάν

Το Office 2010 είναι η τελευταία έκδοση της πασίγνωστης σουίτας εργαλείων της Microsoft. Μιλάμε για εφαρμογές με τις οποίες γεννηθήκαμε και μάθαμε να μεγαλώνουμε μαζί τους, όπως το Word, Excel, Outlook κ.α.

Aνάμεσα στις εκδόσεις του Office 2010 που κυκλοφορούν υπάρχει και η πιό “απλή” και “light” έκδοση του, η Starter Edition που δεν είναι τίποτα άλλο απο το Office 2010 κομμένο με τις πιό απλές λειτουργίες του και μαζί εμφάνιση διαφημίσεων. Μέχρι αυτή τη στιγμή η Starter Edition δινόταν δωρεάν σε όποιον αγόραζε ένα καινούργιο υπολογιστή φορτωμένο με Windows 7.

Αυτό ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό, οπου το site askvg.com έβγαλε στη φόρα πως τελικά η Microsoft κάνει ας το πούμε “τα στραβά μάτια” και μέσα απο το Microsoft Store μπορεί ο καθένας να κατεβάσει το Office 2010 Started Edition δωρεάν σε όποια (μα όποια) γλώσσα θέλει (φυσικά και στην Ελληνική) και όλα αυτά χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά νέου υπολογιστή!

Για να κατεβάσετε την Ελληνική ή την Αγγλική έκδοση του Office 2010 Starter Edition μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω Links :

[download] Ελληνικό Office 2010 Starter Edition
Αγγλικό Office 2010 Starter Edition [/download]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *