ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Microsoft Surface tablet! Το νέο Windows 8 tablet!

Το είπε και το έκανε η Microsoft. Παρουσίασε το πρώτο Windows 8 Tablet ονόματι Surface και απ’ό,τι φαίνεται η Microsoft ήρθε σε αυτή την κατηγορία για να μείνει. Ο νέος και φρέσκος αέρας που φέρνει με τις καινοτομίες στον σχεδιασμό, θα κάνουν την Microsoft έναν πανάξιο αντίπαλο της Apple και του iPad.

Το νέο tablet της Microsoft είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10.6 ίντσες, επεξεργαστή ARM (με γραφικά ίσως απο NVIDIA Tegra 3 σύμφωνα με πληροφορίες), πάχος μόλις 9.3mm., USB 2.0 και microSD ενω θα είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα των 16GB και 32GB Flash Memory. Το λειτουργικό θα είναι φυσικά τα Windows 8 RT και Pro και όπως θα δείτε και στο βίντεο, το Microsoft Surface tablet έρχεται με κάλλυμα, το οποίο ξεδιπλώνοντάς το γίνεται ένα super λεπτό πληκτρολόγιο, ενω στην πλάτη του tablet υπάρχει stand που αμέσως κάνει το Microsoft Surface ίσως το πιό λειτουργικό tablet που υπάρχει αυτή τη στιγμή εκεί έξω κρατώντας μάλιστα το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, αυτά των 676 γραμμαρίων.

Προσωπική μου γνώμη είναι πως ουσιαστικά η Microsoft μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και η Appleκατάλαβε πως άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό που δεν ήθελε ποτέ να γίνει. Όχι πως το κάστρο του iPad θα πέσει τόσο εύκολα, αλλα το σίγουρο είναι πως θα δεχθεί πιέσεις που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αισθανθεί. Και αυτό είναι καλό, ΠΟΛΥ καλό για όλους εμάς, τους καταναλωτές.

[DAILYFIX.GR @ apn]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R_9noUy3SBs[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *