Συναυλίες (Live)

Οι Placebo live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (latest videos)

Δείτε όλα τα τελευταία βίντεο από τις εμφανίσεις των Placebo σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Οι Placebo, το λατρεμένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!! Οι πρίγκιπες του alternative rock θα βρίσκονται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park.

Οι επιτυχίες τους σημαντικές: 6 albums, πάνω από δώδεκα εκατομμύρια πωλήσεις και δεκαέξι χρόνια πετυχημένης καριέρας στην κορυφή των παγκόσμιων charts.

Μπορεί το όνομα τους να σημαίνει ψευτοφάρμακο, αλλά η μουσική τους είναι αληθινή και γεμάτη ενέργεια, σαν δόση τεστοστερόνης. Κυκλοφορούν το πρώτο τους album με τίτλο Placebo και γνωρίζουν αμέσως επιτυχία, σε Βρετανία και Ευρώπη. Τα τραγούδια τους ερωτικά, μοναχικά, αυτοκαταστροφικά. Μέσα από alternative punk ήχους αμφισβητούν το κατεστημένο και μιλούν για την αδιαφορία της κοινωνίας την περιθωριοποίηση, τον εθισμό και την αποξένωση. Η φιγούρα του Brian Molko εκφράζει τη διφορούμενη σεξουαλικότητα των τραγουδιών του συγκροτήματος. Ο ήχος τους έχει σαφείς επιρροές από Smashing Pumpkins, PJ Harvey, David Bowie, Sonic Youth, Radiohead, Depeche Mode.

Ανανεωμένοι, και με ένα βραβείο MTV για Best Alternative Act στις αποσκευές τους οι Placebo, επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για δύο δυναμικές βραδιές μαζί μας, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στο TerraVibe Park.

Buy Tickets – Thessaloniki Buy Tickets – Athens

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *