Αθλητικά

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1 (videos)

Η κορυφή του αρέσει, του πάει και δεν την αφήνει, περισσότερο από… 24 ώρες. Ο Παναθηναϊκός μετά από μία μέρα (τόσο κράτησε η πρωτοπορία της ΑΕΚ που έπαιξε το Σάββατο και νίκησε στο Αγρίνιο) επέστρεψε στην πρώτη θέση κερδίζοντας με 3-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ παρουσία 35.000 θεατών, αλλά και του Τζιμπρίλ Σισέ, που ήρθε στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Κορυφαίος για τους πράσινους ο Σιμάο, που… κατάπινε τους πάντες στην μεσαία γραμμή, σκόρερ οι Ζεκά, Κλέιτον και Λέτο, ενώ για τον ΟΦΗ, που έπαιζε μαζικά άμυνα, ακόμη κι όταν έχανε, είχε μειώσει προσωρινά ο Κάλαϊτζιτς με πέναλτι.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’παναθηναικος οφη’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Με μια αλλαγή και αυτή αναγκαστική (τραυματίστηκε ο Μαρίνος και πήρε τη θέση του ο Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας), σε σχέση με τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, παρατάχθηκε (4-4-1-1) ο Παναθηναϊκός από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Αναστόπουλος κατέβασε τον ΟΦΗ με διπλή ζώνη άμυνας και μοναδικό προωθημένο τον Καμπάνταη (4-5-1), με στόχο να κρατήσει μακριά από την εστία του Κάρολ τους πράσινους.

Το Τριφύλλι απείλησε στο 5ο λεπτό, ύστερα από κάθετη πάσα του Κλέιτον για τον Ζεκά, ο οποίος προσπάθησε να νικήσει -ανεπιτυχώς- τον Κάρολ με δεξί εξωτερικό φάλτσο, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ “απάντησε” στις ευκαιρίες με δυνατό σουτ του Σίσιτς που απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπίνο.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζεκά στο 14ο λεπτό. Ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα, ο Ζεκά έπιασε  την κεφαλιά, με τον Κάρολ να αποκρούει, όμως ο Πορτογάλος πήρε το ριμπάουντ και από πλάγια θέση με πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Ο Πορτογάλος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, αφού είχε πετύχει γκολ και στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=112272#ixzz1evdYZxEC

Διατηρώντας την εξαιρετική του παράδοση εντός έδρας με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 3-1 τους Κρητικούς.

 

Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο τα γκολ των νικητών που αποθεώθηκαν από περίπου 30.000 οπαδούς του και τον Τζιμπρίλ Σισέ που είδε το ματς από τα επίσημα.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχοντας καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους και “Χτυπώντας” στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου πήραν την έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο Ζέκα συνέχισε να σκοράρει μετά το “Γ. Καραϊσκάκης” ενώ ο Λέτο επέστρεψε και πάλι στον πίνακα τον σκόρερ φτάνοντας τα 11 στο πρωτάθλημα.

 

“Πρωτάθλημα” ζητούσαν οι οπαδοί του “τριφυλλιού” με την λήξη του αγώνα που είχε man of th match τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Αποθέωση για τους “πράσινους” που διατήρησαν την βαθμολογική διαφορά από την δεύτερη θέση ενώ και ο παλιός άσος και νυν της Λάτσιο, Τζιμπρίλ Σισέ αποθεώθηκε…[http://www.sport24.gr]

Δεκατρία λεπτά μακριά από την κορυφή έμεινε ο Παναθηναϊκός. Τυχαίο δεν νομίζω; Καθώς στο 13′ λεπτό του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Ζέκα έβαλε μπροστά τους πράσινους στο σκορ στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς και έθετε τις βάσεις για ένα ακόμη τρίποντο.

Το οποίο ήρθε εύκολα, απλά και χωρίς όμως σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια τον Παναθηναϊκό να ενθουσιάζει με την απόδοση του. Είχε μόνο κάποια ξεσπάσματα καλού ποδοσφαίρου και ωραίων συνδυασμών τα οποία ενθουσίασαν τους περίπου 30.000 φίλους των πράσινων που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Δυνατά από την αρχή

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ όπως αναμενόταν με μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα και τον Βύντρα να παίρνει τη θέση του Μαρίνου με τους άλλους δέκα πράσινους να διατηρούνται στο αρχικό σχήμα.

Το Τριφύλλι θέλοντας να προσφέρει γκολ και θέαμα στον κόσμο του πίεσε από την αργή για ένα γκολ και έφτασε κοντά σε αυτό στο 5′ όταν ο Κλέιτον βρήκε τον Ζέκα, τον έβγαλε τετ α τετ με τον Κάρολ αλλά ο Πορτογάλος σούταρε έξω.

Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, η οποία καρποφόρησε στο 13′ όταν ο Κατσουράνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Ζέκα πήρε αρχικά τη κεφαλιά με τον Κάρολ να λέει όχι αλλά στην επαναφορά ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ…[http://prasinanea.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *