Αθλητικά

ΠΑΟΚ-Τότεναμ 0-0 (videos)

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε, με το χαμένο πέναλτι του Λίνο στο 32′ και το δοκάρι στην κεφαλιά του Ίβιτς στο 91′.

H Toύμπα ήταν καμίνι σήμερα, και ο κόσμος του ΠΑΟΚ με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους αμετανόητους που δεν λένε να νιώσουν με τίποτε, έσπρωξε την ομάδα προς τη νίκη, η οποία δεν ήρθε αν και ο Δικέφαλος την δικαιούνταν.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’παοκ τοτεναμ’ resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Ο ΠΑΟΚ  προσπάθησε πολύ να φύγει από το γήπεδο με το τρίποντο της νίκης και ειδικά στην επανάληψη  ήταν αυτός μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά λίγο η αστοχία, λίγο η ατυχία καθώς και ο πολύ καλός Κουντιτσίνι του στέρησαν τη χαρά.

Ο Μπόλονι ξεκίνησε με  τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Ετό (δεξιά), Λίνο (αριστερά) στα άκρα και κεντρικό δίδυμο τους Μαλεζά, και Κοντρέρας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Γκαρσία μαζί με τον Αρίας  έχοντας μπροστά τους τον Φωτάκη. Στα άκρα οι Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) ενώ μοναδικός προωθημένος  ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Οι Άγγλοι  μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι ελέγχοντας την  κυκλοφορία της μπάλας. όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πρώτος απείλησε  στο 11΄, όταν μετά από ωραίο γύρισμα του  Έτο, ο Αρίας από το σημείο του πέναλτι, δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.

Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης -ΟΛΑ τα τελευταία βίντεος

Ενα λεπτό αργότερα (12′) οι Άγγλοι πλησίασαν στο γκολ, όμως  ο Κοντρέρας σταμάτησε πάνω στη γραμμή σουτ του Φάλκε. Ο ΠΑΟΚ  μετά το καλό ξεκίνημα της Τόττεναμ ισορρόπησε το παιχνίδι και παροτρυνόμενος από 25.000 και πλέον οπαδούς του ανέβασε στροφές και παίζοντας από τις πτέρυγες άρχισε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γκολ, έχοντας σαν κύριο εκφραστή τον Βιεϊρίνια.

Οι παίκτες του Ρέντναπ  στο 28′ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Κέιν σε μαρκάρισμα του Κοντρέρας αλλά ο Σέρβος ρέφερι  έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη της Τότεναμ…[http://www.paokmania.gr]

Δύο πέναλτι, ένα γκολ που δεν μέτρησε, ένα δοκάρι και ένας βαθμός για τον ΠΑΟΚ στο 0-0 με την Τότεναμ. Ατυχοι Λίνο, Ιβιτς, “άσφαιρος” ο Κλάους ωστόσο η ισοπαλία με τους “πετεινούς” είναι σημαντική

Πάλεψε, προσπάθησε, σκόραρε ωστόσο δεν πήρε την νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τότεναμ. Το τελικό 0-0 μπορεί να χαρακτηρίζεται θετικό αποτέλεσμα με βάση το μέγεθος του ονόματος του αντίπαλου, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη.

 

Στο 32′ ο Λίνο εκτέλεσε πέναλτι και ευστόχησε βάζοντας “φωτιά” στην κατάμεστη Τούμπα, ωστόσο ο Σέρβος Μάζιτς έδειξε επανάληψη. Την δεύτερη φορά ο Βραζιλιάνος μπακ πλάσαρε άουτ. Δοκάρι στις καθυστερήσεις του ματς ο έτερος άτυχος Ιβιτς…[http://www.sport24.gr/]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *