Αθλητικά

Αντερλεχτ-ΑΕΚ 4-1 (videos)

Με τρύπια άμυνα και χωρίς τερματοφύλακα η ΑΕΚ έκανε δώρα τα τρία από τα τέσσερα που δέχθηκε από την Άντερλεχτ (4-1) – Με εκπληκτικό γκολ μείωσε προσωρινά ο Λεονάρντο – Με 10 παίκτες τελείωσε η Ένωση έπειτα από αποβολή του Μανωλά.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’αντερλεχτ αεκ’ resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Και πάλι βρίσκεις δικαιολογίες. Αλλά δεν τις έχεις ανάγκη, διότι απόψε στις Βρυξέλλες η ΑΕΚ δεν έχασε από τις… δικαιολογίες, αλλά από την τραγική αμυντική της λειτουργία και την ανυπαρξία της στη θέση του τερματοφύλακα. Πολλά τα λάθη, άθλια εικόνα, συνολικά, στην αμυντική λειτουργία και το 3-1 του πρώτου μέρους ήταν δείγμα αυτού.

Το τελικό 4-1 απλώς σφραγίστηκε έπειτα από την αδικαιολόγητη αποβολή του Μανωλά και προσωπικό πάρτι του Σουάρεζ που πέτυχε χατ τρικ (το άλλο τέρμα των Βέλγων ο Γιοβάνοβιτς. Ο Χιμένεθ ρίσκαρε με τη χρησιμοποίηση του… Κωνσταντόπουλου κάτω από τα δοκάρια και η ΑΕΚ το πλήρωσε, με την ομάδα πάντως να εμφανίζει χτυπητές αδυναμίες και στην κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που σημαίνει ότι θέλει κι άλλο δουλειά στις προπονήσεις.

Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως (A.E.K), τελευταία βίντεος

Σίγουρα από αυτή την ΑΕΚ λείπουν πολλά. Ένα βασικό στοιχείο της η ταχύτητα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τον Λεονάρντο από τα αριστερά να φτιάχνει τα πράγματα και να δίνει «ζωντάνια». Όμως εμφάνισε μία τραγική αμυντική εικόνα. Μία εμφάνιση στην άμυνα που επέτρεψε στην Άντερλεχτ να κάνει τρια σουτ προς την εστία και όλα να καταλήξουν γκολ! Όλα! Δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η ΑΕΚ έχει πρόβλημα και στον «άσο».

Ο Κωνσταντόπουλος μάζεψε τρεις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του στα πρώτα 45 λεπτά, όσες και οι προσπάθειες των Βέλγων που βρήκαν εστία! Είχαν ακόμα άλλα δύο σουτ που έφυγαν άουτ, όμως το τρία στα τρία πρέπει αν δεν έχει προβληματίσει ήδη τον προπονητή, τότε το πρόβλημα είναι γενικό. Ο Κωνσταντόπουλος φυσικά δεν ευθύνεται μόνος. Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας και Γεωργέας είχαν τρομερά προβλήματα από τους ταχύτατους, τόσο με τη μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς, Γιοβάνοβιτς, Σουάρεζ, Ζιλιέ και Φερνάντο. Οι δύο πρώτοι ήταν αυτοί που σκόραραν, ενώ ο Ζιλιέ έβγαινε συνεχώς μπροστά από τα δεξιά κάνοντας ό,τι ήθελε τον Καράμπελα…[http://www.aek365.gr]

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στο πρώτο της ματς για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με την Άντερλεχτ να επικρατεί με 4-1. Σε πολύ κακή μέρα η άμυνα της Ένωσης, επιεικώς απαράδεκτη.

Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι η Ένωση, αλλά η τραγική εμφάνιση της αμυντικής λειτουργίας των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ, δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο, γνωρίζοντας για 3η φορά στην ιστορία της την ήττα από Βελγική ομάδα, σε σύνολο 9 ματς .

 

Παιδικά λάθη στην άμυνα του δικεφάλου, καθόλου συγκέντρωση από όλους τους παίκτες στην συγκεκριμένη γραμμή αλλά και γενικά στο σύνολο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δεν χάθηκε τίποτα για την ΑΕΚ, μια ήττα στην έδρα της Άντερλεχτ δεν είναι στραβοπάτημα, αλλά η εμφάνιση προβλημάτισε. Σήμερα η άμυνα της ΑΕΚ ήταν “αστεία”. Αλλά επειδή στην συγκεκριμένη άμυνα έκανε λάθος ο Δέλλας (του οποίου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η κλάση του) θεωρώ πως έπεσε η άμυνα σε πολύ κακή μέρα. Να διορθωθούν τα λάθη και στη συνέχεια θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για την φετινή ΑΕΚ…[http://www.sport24.gr]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *