Αθλητικά

Ο Άρης νίκησε τον Ηρακλή με 4-2

Την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Άρης. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κατέβαλε την αντίσταση του Ηρακλή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με 4-2, σε αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική, και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 28 βαθμούς.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Κάμπορα (31′, 54′) και Κάλβο (45’+, 56′), ενώ για τον “Γηραιό” σκόραραν οι Επστάιν (39′) και Μιλάνο (87′). Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 13′. Ο Ναφτί “τροφοδότησε” τον Κάλβο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Ηρακλή και σούταρε, ωστόσο ο Μπαντής απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό ο Κάμπορα γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή του “Γηραιού”, ωστόσο ο Ντέιλι δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς την αντίπαλη εστία στο 31′. Ο Κόκε έκανε το σουτ, ωστόσο ο Μπαντής απέκρουσε ασταθώς και ο Κάμπορα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=70KxqmG0eI0[/youtube]

Ο Ηρακλής ευτύχησε να ισοφαρίσει οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ από μακριά και παραβίασε την εστία του Σηφάκη (1-1). Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, δεν απογοητεύθηκαν από αυτήν την εξέλιξη και κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναφτί έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή του Ηρακλή και ο Κόκε “τροφοδότησε” με κεφαλιά-πάσα τον Κάλβο, ο οποίος με σουτ “έγραψε” το 2-1.

Στο 54′ ο Κόκε έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κάμπορα από κοντά πέτυχε το 3-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κάλβο έγινε αποδέκτης της ωραίας πάσας του Ναφτί μέσα στην περιοχή του Μπαντή και ανέβασε με κεφαλιά το δείκτη του σκορ σε 4-1, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Ηρακλή ήταν να μειώσουν το εις βάρος τους σκορ με τον Μιλάνο στο 87′ (4-2).

Κίτρινες: Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο – Παπαστεριανός, Ιάκομπ, Κονέ
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης (43΄ λ. τρ. Λαμπριάκος), Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο (78΄ Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα, Πρίττας (69΄ Νάτσο Γκαρσία), Ντέιλι.
Ηρακλής (Σάββας Κωφίδης): Μπαντής, Μάρτος, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός (67΄ Κονέ), Ηλιάδης, Μπόσνιακ (78΄ Βουτσιας), Μιλάνο, Επστάιν, Ιάκομπ (79΄ Βέλλιος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *