Αθλητικά

Ο Ατρόμητος δεν είναι…Ολυμπιακός, 3-3 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχθηκαν η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο σε ένα… αγγλικό σκορ στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Νεμπεγλέρα, η ΑΕΚ προηγήθηκε 3-1 με τα τέρματα των 12′ Γκέντσογλου, 45’+ Σκόκο και 53′ Μπλάνκο, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 3-3 με τα γκολ του Περόνε 70′ πέναλτι και 71′).

Ο Ατρόμητος “πάγωσε” το Ολυμπιακό Στάδιο στο 9′, όταν ο Νεμπεγλέρας με σουτ μέσα από την περιοχή παραβίασε την εστία του Αραμπατζή (0-1). Η “απάντηση” της ΑΕΚ ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα ο Γκέντσογλου, μετά από ασιστ του Τζιμπούρ, έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Ο Σκόκο στις καθυστερήσεις, απέφυγε ωραία τον Μπρίτο έξω από την περιοχή και με αριστερό ευθύβολο σουτ παραβίασε την εστία του Μιχαηλίδη (2-1).

Η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε ακόμη περισσότερο προς την πλευρά της ΑΕΚ στο 53′. Από εξαιρετική συνεργασία Τζιμπούρ-Σκόκο και πάσα του τελευταίου, ο Μπλάνκο δεν δυσκολεύτηκε με προβολή να πετύχει το 3-1.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-5XXqFbsaes[/youtube]

Ο Ατρόμητος ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 70΄ με εύστοχο πέναλτι του Περόνε 3-2 (ο Μάκος δεν φάνηκε να υποπίπτει σε παράβαση πάνω στον Τάτο, ο οποίος έπεσε θεαματικά και ξεγέλασε τον Λαμπρόπουλο) και ένα λεπτό αργότερα πάλι ο Αργεντινός με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3.
Κίτρινες: Μπρίτο, Αποστολόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο
Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Αλβες (89΄ Ταχτσίδης), Καράμπελας (85΄ Λαγός), Μάκος, Γκέντσογλου (75΄ Λεονάρντο), Μαντούκα, Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σκόνδρας, Σαρμιέντο, Μπρίτο (59΄ Τάτος), Φαβάλι (90΄ Καλαντζής), Περόνε (80΄ Σφακιανάκης), Αναστασάκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *