Αθλητικά

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, 2-1 την Λάρισα

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό που κέρδισε την Λάρισα με 2-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα για την 17η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Τα τέρματα των “ερυθρολεύκων” σημείωσαν οι Μαρέσκα (37′) και Γκαλέτι (40′). Για τη Λάρισα μείωσε ο Ρομέου στο 81′. Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν παθιασμένα και έχασαν δύο ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 6′ το πλασέ του Μήτρογλου απέκρουσε ο Βιέρα, ενώ στο 19′ νέο σουτ του Μήτρογλου απέκρουσε ο Ουρουγουανός γκολκίπερ. Η υπεροχή των γηπεδούχων μεταφράστηκε σε γκολ στο 37′. Από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Όσκαρ στον Μαρέσκα, ο Ιταλός βγήκε τετ-α-τετ με τον Βιέρα και με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκαλέτι να στεφθεί σκόρερ. Από το γύρισμα του Γκαλίτσιου από τα δεξιά, ο Γκαλέτι βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ και με γυριστό δεξί σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να “κλειδώσουν” από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, όμως στο 42′ την κεφαλιά του Όσκαρ και στο 44′ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι απέκρουσε εντυπωσιακό σε κόρνερ ο Βιέρα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PpSYTRXnrvY[/youtube]

Περισσότερα γκολ και φάσεις στο αφιέρωμα με βίντεος του Ολυμπιακού εδώ

Στο 60′ το πλασέ του Κάσας απέναντι στον Νικοπολίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Έλληνα γκολκίπερ, ενώ στη δεύτερη το ψιλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των “ερυθρολεύκων”.

Η υπεροχή των Θεσσαλών στο δεύτερο μέρος μεταφράστηκε σε γκολ στο 81′ με δυνατό σουτ του Ρουμέου έξω από την περιοχή (2-1), το οποίο όμως δεν στάθηκε ικανό να τους χαρίσει κάποιον βαθμό.
Κίτρινες: Βιέρα, Ρομέου
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ (72′ Ντιόγκο), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Μήτρογλου (61′ Ντάρμπισιρ), Λεονάρντο (83′ Λεντέσμα), Μαρέσκα, Τοροσίδης.
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κυριακίδης (78′ Βλασόπουλος), Φλάβιο, Κάσας, Ρομέου, Βελάσκο, Πουρί, Ιγκλέσιας (65′ Ζέσους), Μελίσσης, Κατσιαρός (46′ Φερέιρα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *