Αθλητικά

Συνέχισε με νίκη ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Ατρόμητο

“Χρυσή” αλλαγή αποδείχτηκε ο Θανάσης Παπάζογλου για τον Φερνάντο Σάντος καθώς εφτά λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και δύο πριν το φινάλε πέτυχε το τέρμα της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου (1-0) για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την άμυνα του Ατρόμητου. Στο 13ο λεπτό, ο Αναστασάκος βγήκε απέναντι από τον Χαλκιά, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Σάντος πίεσε, αλλά οι προσπάθειες της ήταν σπασμωδικές και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Σάντος “ανακάτεψε την τράπουλα”. Έριξε στον αγώνα τους Μουσλίμοβιτς και Κουτσιανικούλη, θέλοντας να ενισχύσει την επίθεση, με αποτέλεσμα να ενταθεί η πίεση στα καρέ της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Η άμυνα, όμως, των φιλοξενούμενων έδειχνε να αντέχει στην πίεση του “δικεφάλου”, ο οποίος όσο περνούσαν τα λεπτά έσφιγγε τη “πολιορκία” στην περιοχή του Μιχαηλίδη.

Η αγωνία μεγάλωνε στις εξέδρες της Τούμπας και τελικά ήρθε η λύτρωση στα τελευταία λεπτά. Ο Παπάζογλου, η “χρυσή αλλαγή” του Φερνάντο Σάντος, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 88ο λεπτό. Τότε ο Βιεϊρίνια έδωσε ωραία πάσα στον Μουσλίμοβιτς, που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Παπάζογλου και κατέληξε στα δίχτυα του Μιχαηλίδη 1-0.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F8u6Wo_8ARM[/youtube]
Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης -ΟΛΑ τα τελευταία βίντεος

Κίτρινες: Μελισσάς, Σαρμιέντο, Κριστιάνο, Καλαντζής, Ολιβέιρα
Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αθηνών)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής (81′ Παπάζογλου), Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο, Σορλέν (65′ Κουτσιανικούλης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (46′ Μουσλίμοβιτς).
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος 68′ Τάτος), Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο (80′ Σφακιανάκης), Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (86′ Αποστολόπουλος), Ολιβέιρα.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *