Αθλητικά

Άρης-Μάντσεστερ Σίτυ 0-0 (videos)

Ούτε η πολυδιαφημισμένη και πολυεκατομμυριούχα Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να νικήσει μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Αρη, ο οποίος με όπλο το “κάστρο” του, που το κρατάει απόρθητο για 43 χρόνια, πήρε σχετικά εύκολα το 0-0 από τους “Πολίτες” και σε εννιά μέρες πάει στην Αγγλία για να παίξει τα ρέστα του και να προκριθεί στους “16” του Europa League…

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aris manchester city’  resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Ούτε η πολυδιαφημισμένη και πολυεκατομμυριούχα Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να νικήσει μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Αρη, ο οποίος με όπλο το “κάστρο” του, που το κρατάει απόρθητο για 43 χρόνια, πήρε σχετικά εύκολα το 0-0 από τους “Πολίτες” και σε εννιά μέρες πάει στην Αγγλία για να παίξει τα ρέστα του και να προκριθεί στους “16” του Europa League.

Με ενισχυμένο κέντρο (4-5-1) και τον Μπομπαντίγια στην κορυφή της επίθεσης παρέταξε τον Αρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κατέβασε την Μάντσεστερ Σίτι με φουλ επιθετικό σχήμα βάζοντας τον Ντζέκο στην κορυφή, με τον Τέβεζ από πίσω του έχοντας αριστερά και δεξιά τους Νταβίντ Σίλβα και Ράιτ-Φίλιπς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=87162#ixzz1E3r66Mcj

Το επί τέσσερις δεκαετίες απόρθητο κάστρο του ΑΡΗ, το Κλεάνθης Βικελίδης, ντύθηκε στα γιορτινά του, για να υποδεχθεί την αναμέτρηση της φάσης των «32» του Europa League ανάμεσα στον ΑΡΗ και τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έληξε ισόπαλη 0-0.

Απερίγραπτη και μοναδική ήταν η ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας που το κατέκλεισαν. Εξάλλου, το sold out που είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ προϊδέαζε για το γεγονός ότι το γήπεδο θα ήταν κατάμεστο. Με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, τα πυροτεχνήματα φώτισαν του ουρανό της Θεσσαλονίκης και οι κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης πήραν «φωτιά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολύ συγκεντρωμένος και ψύχραιμος ήταν ο ΑΡΗΣ, που αμυνόταν καλά στις επιθετικές ορέξεις των Άγγλων και έκλεινε όλους τους διαδρόμους. Η αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ήταν εξαιρετική και όλα έδειχναν ότι ο ΑΡΗΣ έπρεπε να βρει τον τρόπο να αντεπιτεθεί, καθώς η άμυνα της Σίτι δεν ήταν άτρωτη…[http://www.arisfm.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *