TV & ΑφιερώματαΕλληνική μουσική

Αφιέρωμα Πάνος Μουζουράκης (videos)

Ο Πάνος Μουζουράκης μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές της πόλης από τα 17 του, τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα, είτε μόνος του, είτε ως μέλος συγκροτημάτων.

Νέα μουσική Κυκλοφορία:Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας – “Φίλα Με Ακόμα”

[relatedYouTubeVideos relation=”keywords” terms=”Πάνος Μουζουράκης” max=”5″ orderBy=”published” id=”RYTV-InPage” width=”475″ height=”240″ random=”12″ showVideoTitle=”true”]
…κάντε reload για περισσότερα videos.

Το 2002 ήρθε στην Αθήνα και για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές ήταν ένας από τους βασικούς ερμηνευτές στο σχήμα του club του Σταυρού του Νότου. Πήρε μαθήματα υποκριτικής και συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο στην παράσταση «Αχαρνής» που περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2005.
Την περίοδο 2006-2007 παρουσίαζαν μαζί με τον Γιώργο Μυλωνά στη μουσική σκηνή Χ-ΕΔΡΑ της Ν. Σμύρνης, την ροκ, home-made παράσταση «ΠρόβαΤΑκομμάτια». Έχει εμφανιστεί στο θέατρο και την τηλεόραση και αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στη θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα στο Μικρό Παλλάς. Τον Απρίλιο του 2007 συμμετείχε στην παράσταση «American Dream» στη Λυρική Σκηνή.
Στην τηλεόραση έχει παίξει στη σειρά Singles 2 ½ & 3.
Ήταν ο ένας εκ των αδελφών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη σειρά «4» που προβλήθηκε από το MEGA. Επίσης συμμετέχει στο μιούζικαλ ‘Rent‘ του Jonathan Larson στο Θέατρο Χώρα. Tέλος ετοιμάζει συνεργασία με τη Μάρω Μαρκέλλου και άλλους καλλιτέχνες…

Περισσότερα: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=News&file=article&sid=1131#ixzz1E1WAtmW0

Μια σκέψη για το “Αφιέρωμα Πάνος Μουζουράκης (videos)

  • Σιγά την μορφή !!!Μόνο ενας γυμνοσάλιαγκας σαν αυτόν θα έκανε τέτοια μαλακία με τον Iggy…..

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *