Επικαιρότητα

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση τραίνου με φορτηγό

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης επιβατικής αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ με φορτηγό αυτοκίνητο, λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι, σε φυλασσόμενη διάβαση στο ύψος του παλαιού σταθμό της Αλφειούσας, στο νομό Ηλείας.

Συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κυπαρισσία προς Πύργο, συγκρούστηκε με φορτηγό το οποίο επιχείρησε να διασχίσει φυλασσόμενη διάβαση, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του φορτηγού και να τραυματιστούν ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας και ακόμη ένας υπάλληλος του ΟΣΕ.

Ας σημειωθεί ότι μετά την σύγκρουση της αμαξοστοιχίας με το φορτηγό, το το πρώτο απο τα τρία βαγόνια της αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκε και έπεσε στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Αλφειούσας, που σήμερα λειτουργεί ως εστιατόριο. Ευτυχώς εκείνη την στιγμή κανείς δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό, ενώ οι ιδιοκτήτες είχαν αποχωρήσει λίγη ώρα πριν από το συμβάν.

Οι δυο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Πύργου, ενώ κανείς από τους πέντε επιβάτες της αμαξοστοιχίας, δεν τραυματίστηκε.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *