Αθλητικά

ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0 (videos)

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα, καθώς η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επικράτησε με 3-0 και θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής (14:30) για τα πλέι οφ του Europa League. (videos)

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’παοκ βαλερενγκα’ resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” πέρασε με δύο νίκες επί των Νορβηγών, αφού μετά το 2-0 του Όσλο, έφτασε σε μία άνετη νίκη και στην Τούμπα με 3-0, παρόντων μάλιστα των υποψηφίων επενδυτών της ομάδας, Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη.

 

Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν στο 44′ ο Βιεϊρίνια με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή, στο 49′ ο Αθανασιάδης με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Φωτάκη και στο 58′ ο Φωτάκης με σουτ έξω από την περιοχή μετά από απόκρουση του Χίρσφελντ.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Άριας, Γκαρσία (79′ Κοντρέρας), Ίβιτς (61′ Γεωργιάδης), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (69′ Ρομπέρ), Αθανασιάδης

 

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (Άντρεσεν): Χίρσφελντ, Ντος Σάντος, Μούρι, Στράντμπεργκ, Νόρντβικ (46′ Λι), Σινγκ, Ζάιτς (73′ Νίλσεν), Φελά, Ογκούντε (60′ Χέσταντ), Μπέρε, Κονέ …[http://www.sport24.gr ]

Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης -ΟΛΑ τα τελευταία βίντεος

 

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να χάσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League στην κατάμεστη Τούμπα και έτσι συνέβη. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-0 της Βαλερένγκα στο δεύτερο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου και σε συνδυασμό με το 2-0 του Οσλο, προκρίθηκε στην επόμενη φάση, πραγματοποιώντας μάλιστα μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας επετεύχθησαν μέσα σε ένα… τρελό 13λεπτο, με τον Βιεϊρίνια να ανοίγει το σκορ στο 45′, τον Αθανσιάδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 49′ και τον Φωτάκη να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 58′.

Πιο δυνατά η Βαλερένγκα
Η Βαλερένγκα, όπως ήταν φυσικό μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, καθώς ήθελε τουλάχιστον δύο γκολ, χωρίς να δεχτεί κάποιο, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης. Οι νορβηγοί είχαν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=101716#ixzz1U81SZjE6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *