Υπηρεσίες

Photoworkers: Από 5,90€ για την εκτύπωση 50 φωτογραφιών υψηλής ποιότητας

photoworkerΚοιτώντας μία φωτογραφία σε ένα ξεχασμένο άλμπουμ μας έρχονται στο νου χρώματα, εικόνες, μυρωδιές. Ξαναβλέπουμε τη ζωή μας αποτυπωμένη μέσα από τις αναμνήσεις μας. Ζήστε ξανά τη χαρά του τότε, σήμερα. Στο Photoworkers με τον έρωτα που έχουν για αυτή την δουλειά, θα το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες όλων των μεγεθών έως και του μέτρου. Από όλες τις πηγές ψηφιακές ή αναλογικές [CD, USB, memorystick, film (135-120), slides. Επίσης, Διαβατήρια – Διπλώματα – Ταυτότητες.

Κρατήστε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές σας! Από 5,90€ για την εκτύπωση 50 ή 10,9 για 100 φωτογραφίες υψηλής ποιότητας διαστάσεως 10×15, σε ματ ή γυαλιστερό χαρτί από το Photoworkers στο κέντρο της Αθήνας. Δώρο μια μεγέθυνση 15×21!

Εδώ θα αναλάβουν το γάμο-βάπτιση-εκδήλωσή σας και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό πακέτο με ψηφιακό άλμπουμ ή αναλογικό και θα καλύψουν το DVD και το VIDEOCLIP με τη δική σας μουσική. Ελάτε να ψηφιοποιήσετε αρχεία από slides ή αρνητικά σε CD ή να μετατρέψετε τις παλιές σας κασέτες σε DVD. Με τη βοήθεια του Photoshop δεν θα χρειαστεί να πετάξετε παλιές ή κατεστραμμένες φωτογραφίες και βέβαια θα αποτυπώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κούπα, καμβά, πάζλ ή πορσελάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *