ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πρόβλημα με το iPhone 4S … πάλι.

Άλλο ένα πρόβλημα ξανά για το νέο iPhone 4S το οποίο έρχεται στην Ελλάδα όπως είπαμε στην ημερομηνία των άσσων (11.11.11). Πρόκειται για ένα πρόβλημα κατα τις εξερχόμενες κλήσεις οπου το iPhone 4S χάνει το ακουστικό του, απενεργοποιείται, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μην ακούει τίποτα.

Λέγεται μέχρι στιγμής πως το πρόβλημα εντοπίζεται σε έναν driver και ήδη το νήμα στο Support της Apple (στο forum) έχει γεμίσει με 32 σελίδες μέχρι αυτή τη στιγμή σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το πρόβλημα που προέκυψε. Η Apple δεν έχει αναφέρει ακόμα κάτι.

Οι χρήστες απο μόνοι τους βρήκαν κάποιες προσωρινές λύσεις, όπως απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του μεγαφώνου, ή σύνδεση (και αποσύνδεση) των ακουστικών, ή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Siri. Πρέπει να πούμε πως αυτό συμβαίνει και στους τρείς παρόχους κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ που διαθέτουν το iPhone 4S.

Φαίνεται μερικές φορές πως το iPhone 4S έχει γραμμένο στη μοίρα του να έχει προβλήματα. Φυσικά και είναι ανεπίτρεπτο ένα κινητό τέτοιας αξίας να έχει προβλήματα και πόσο μάλλον η εταιρία που το έχει φτιάξει να μην βγεί να καθησυχάσει τον κόσμο για το πρόβλημα αυτό. Ίδωμεν…

[DAILYFIX.GR @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *