Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-3 (videos)

[quote_left] Εδώ θα δείτε το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2 (videos) 18/1/2012 [/quote_left] Θα ήταν πολύ εύκολο για τη Ρεάλ να τελείωνε από τώρα το πρωτάθλημα. Ακόμα και μετά το 1-0 που της έκανε δώρο ο Βαλντές μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο του μεγάλου el clasico για την 16η αγωνιστική της Primera Division. Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε άλλη μία… επική εμφάνιση και όπως σε εκείνο το 2-6 που έχει μείνει στην ιστορία, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-1 μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’real madrid barcelona ‘ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Ηταν ένα κακό El Clasico – τουλάχιστον για 50 λεπτά, μέχρι δηλαδή να πάρει για τα καλά μπροστά η Μπαρτσελόνα. Ακόμα κι έτσι, όμως, μπήκαν 4 τέρματα – ενδεικτικό της δυναμικής των δύο ομάδων που σε… ό,τι μέρα και αν βρεθούν, δεν δυσκολεύονται να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα.

Βέβαια, ο Βαλντές έκανε τη δουλειά των μαδριλένων πολύ εύκολη. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την έστειλε πάνω στον Ντι Μαρία (!) και από εκεί προήλθε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των clasico -μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο- με τον Μπενζεμά να εκμεταλλεύεται τις κόντρες.

Η απόλυτη ψυχρολουσία, όπως είναι λογικό, επηρέασε τους φιλοξενούμενους που με νύχια και με δόντια κατάφεραν να επιζήσουν στο πρώτο εικοσάλεπτο της απόλυτης πίεσης της Ρεάλ, οι παίκτες της οποίας έμοιαζαν λυσσασμένοι και κυνηγούσαν τους αντιπάλους τους κυριολεκτικά παντού μέσα στο γήπεδο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, σε ένα ακόμη μεγάλο ματς της καριέρας του, κατάφερε να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής και δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε η Ρεάλ να σκοράρει τις χαράμισε. Αποτέλεσμα; Η Μπαρτσελόνα επιβίωσε και στην πρώτη της ευκαιρία, χτύπησε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=113581#ixzz1gD7Xez99

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 1′ με τον Μπενζεμά, αλλά η Μπαρτσελόνα με super ανατροπή νίκησε με 3-1 στην Μαδρίτη και έπιασε την “βασίλισσα” στην κορυφή.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ισπανικού Clásico, καθώς επικράτησε με 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Μάλιστα, η “βασίλισσα” προηγήθηκε μόλις μετά από 21 δευτερόλεπτα με το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά τελικά οι “μπλαουγκράνα” πήραν το “διπλό” με τα τέρματα των Αλέξις Σάντσες, Μαρσέλο (αυτογκόλ) και Φάμπρεγκας.

Ο… αδύναμος κρίκος για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες, την πρώτη για να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να “καθαρίσει” το ματς και την δεύτερη για να ισοφαρίσει σε 2-2, ενώ γενικότερα ο Πορτογάλος δεν ήταν καλός.

Οι “μερένχες” δεν κατάφεραν έτσι να πάρουν 16η σερί νίκη σε πρωτάθλημα και Champions League (10+6).

Η Μπαρτσελόνα με αυτήν την νίκη έπιασε την Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έχει και ματς περισσότερο, αυτό που έδωσε με την Ράγιο Βεγιακένο, καθώς την άλλη εβδομάδα θα είναι στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η εξέλιξη του ματς

Μόλις στο 21ο δευτερόλεπτο η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” με τον Καρίμ Μπενζεμά, έπειτα από το τραγικό λάθος του Βίκτορ Βαλντές.

Ο Ισπανός πορτιέρο αντί να διώξει μακριά έδωσε την μπάλα στον Άνχελ ντι Μαρία, ο Μπουσκέτς κόντραρε το σουτ του, όπως και αυτό του Μεσούτ Εζίλ εν συνεχεία, αλλά η μπάλα έφτασε στον Μπενζεμά και ο Γάλλος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0…[http://www.sport24.gr]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *