Συναυλίες (Live)

Roger Waters (Pink Floyd) : Επανέρχεται στο ΟΑΚΑ, στις 31 Ιουλίου, η συναυλία «The Wall»

_slide_1352992886

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/7/2013: Επανέρχεται στο ΟΑΚΑ, στις 31 Ιουλίου, η συναυλία «The Wall»
Νέα αλλαγή ημερομηνίας και τόπου διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters

Την «παρτίδα» της σχέσης τους με το κοινό προσπαθούν,  σαφώς όχι να κερδίσουν,  αλλά  να σώσουν οι διοργανωτές της συναυλίας «The Wall» του Roger Waters. Έτσι, μετά τις έντονες αντιδράσεις και τη δυσαρέσκεια που προσκάλεσε σε πολλούς κατόχους εισιτήριων η αλλαγή ημερομηνίας και τόπου διεξαγωγής της συναυλίας που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται πως τα προβλήματα παραγωγής διευθετήθηκαν και τελικά το show  θα πραγματοποιηθεί, βάσει του αρχικού του προγραμματισμού,   στο OAKA  την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

 

 

 

 

wall (1)

Μεταφέρεται την 1η Αυγούστου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, η συναυλία του συνιδρυτή και κύριου συνθέτη των θρυλικών Pink Floyd, Roger Waters που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το βασικό στοιχείο  του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

“Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Έτσι η συναυλία θα διεξαχθεί στο TERRA VIBE PARK στο 37ο ΧΙΛ. Ε.Ο Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του “The Dark Side of The Moon” όσο και στο κοινό του.

Η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως  η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του Καλλιτέχνη.

O Roger Waters, συνιδρυτής και κύριος συνθέτης των PINK FLOYD ανακοινώνει την επιστροφή της μεγαλειώδους παραγωγής του THE WALL στην Ευρώπη το 2013. Το οπτικοακουστικό του αριστούργημα, που περιγράφει την αποξένωση και μετάλλαξη του ατόμου, θα αναπαραχθεί στην ολότητα του με την βοήθεια της πλήρης μπάντας του και μιας εξέχουσας παραγωγής. Το The Wall αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία της rock μουσικής με 192 παραστάσεις και 3.3 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Η περιοδεία του 2013 θα πραγματοποιηθεί σε 25 μεγαλοπρεπή στάδια όπως το Wembley του Λονδίνου, το Stade de France στο Παρίσι, το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, το Αmsterdam Arena και το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.RogerWaters.com

Δεν είναι μόνο που αλλάζει ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters και από το ΟΑΚΑμεταφέρεται στο Terra Vibe της Μαλακάσας, αλλάζει και ημερομηνία (!) και από 31η Ιουλίου πάει 1η Αυγούστου. Εντάξει; Εντάξει, ας πούμε. Το καλύτερο όμως μας το επιφυλάσσει για πιο κάτω η Didi Music:«Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν και για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται». Απίστευτο!
Δεν εξαργυρώνονταιNομικά είναι καλυμμένη η εταιρία, διαθέτει το δικαίωμα αλλαγής χώρου και ημερομηνίας (όπως λένε οι όροι στα εισιτήρια – να αλλάξει και πόλη;) ηθικά όμως είναι έκθετη απέναντι στον κόσμο. Κι αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό
http://www.e-tetradio.gr/ar9280el_taeisitiriaomwsdeneksargyrwnontai.html


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ http://www.ticketpro.gr/home/

Ο Roger Waters έχει επανασχεδιάσει και επεκτείνει την παραγωγή του The Wall σύμφωνα με τα δεδομένα των μεγάλων αυτών συναυλιακών χώρων ώστε όλοι οι θεατές να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ο Roger Waters δηλώνει:

“Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε με το The Wall στην Ευρώπη. Έχω επανασχεδιάσει το show ειδικά για μεγάλους συναυλιακούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, συγκινητικό και δραματικό από ποτέ. Η συγκεκριμένη παραγωγή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί 40 χρόνια πριν. Δε θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ικανοποιητικά την συναισθηματική, μουσική και θεατρική απόδοση του έργου. Με τη βοήθεια όμως της σύγχρονης τεχνολογίας αυτό είναι πλέον εφικτό.”

To 2010 o Roger Waters με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών επιτευγμάτων και των ειδικών εφέ, επαναπροσδιόρισε την σκηνική παρουσίαση του The Wall, η οποία επιβραβεύθηκε με αμέτρητες sold out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι 9 συνεχόμενες sold out εμφανίσεις στο στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *