Συναυλίες (Live)

Η Μαριέττα Φαφούτη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

marietta_fafouti

Η Μαριέττα Φαφούτη, θα βρεθεί με την 8μελή μπάντα της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, για μια συναυλία την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, στις 21.00.

Ύστερα από τις ξέφρενες KookoobadiNights, η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της έρχονται να σκορπίσουν φως με μια φρέσκια, καλοκαιρινή, αισιόδοξη, ‘ηλιόλουστη’ και ανάλαφρη συναυλία στον καταπράσινο Κήπο του Μεγάρου την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, που φέρει τον τίτλο…Becomethesun!

Έχοντας στα χέρια της ένα album, τοHomemadeJoy, το οποίο βρέθηκε στονTop 5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012, και ένα single, το Kookoobadi, το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα, η Μαριέττα Φαφούτη έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το τρίτο της album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2013.

Η συναυλία της Μαριέττας θα είναι ένα μεγάλο κεφάτο πάρτυ που σκοπό έχει να ξεσηκώσει τους «καλεσμένους» της, με τραγούδια, δικά της αλλά και αγαπημένες διασκευές. Η νεαρή καλλιτέχνης καλεί το κοινό της για μια βραδιά με τραγούδια και χορό. Με ακούσματα από ντίσκο και σόουλ μέχρι μιούζικαλ , από μουσικές της δεκαετίες του 60 και του 70 μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικάspaghettiwestern, η Μαριέττα Φαφούτη αγγίζει με τη δουλειά της ένα μεγάλο εύρος κοινού αξιοποιώντας δημιουργικά όλες αυτές τις επιρροές.

Οι ταλαντούχοι μουσικοί που πλαισιώνουν την Μαριέττα είναι : η Ευαγγελία Ξυνοπούλου, η Εύη Κουρτίδου και ο Παναγιώτης Ζούγρος στα Φωνητικά-Κρουστά, ο Κώστας Χαλιώτης στα τύμπανα, ο Θοδωρής Ζευκιλής στο μπάσο και στα φωνητικά, ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες, ο Γιώργος Ζαρέας στο Τρομπόνι και ο Ρένος Παπασταύρος στα πλήκτρα, sampling.

Τοποθεσία: Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Ημερομηνία: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, ώρα 21.00

Πληροφορίες: 210 7282333

Προπώληση εισιτηρίων: €7,00.

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €9,00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *