ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S3 mini (παρουσίαση)

Το Samsung Galaxy S3 mini είναι πλέον εδώ, θυμίζει λίγο απο “κομμένο” Samsung Galaxy S2 (εσωτερικά) με περιβολή Samsung Galaxy S3 και έρχεται να καλύψει το φάσμα των 4″ ιντσών για την Samsung αφού μέχρι τώρα είχε αφήσει την αγορά να παίζει μόνη της στο συγκεκριμένο πεδίο.

Το Samsung Galaxy S3 mini έρχεται όπως είπαμε με οθόνη 4″ ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 800 x 480 pixels, κάμερα 5 megapixel και dual core επεξεργαστή στο 1GHz. Η μνήμη του ανέρχεται στο 1GB (εσωτερική μνήμη) ενώ σαν αποθηκευτικό χώρο θα έχει 8GB ή 16GB (ανάλογα με το μοντέλο) και φυσικά θα έχει τη δυνατότητα να δεχτεί επιπλέον αποθηκευτικό χώρο μέσω microSD.

H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1500mAh, κάτι που δίνει την δυνατότητα στο S3 mini να δουλεύει απρόσκοπτα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

 

Ηλεκτρονικά το Samsung Galaxy S3 mini δεν υστερεί σε τίποτα απο άλλα High End κινητά και έτσι έρχεται εξοπλισμένο με WiFi, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0 και NFC, κάτι που ούτε το iPhone 5 δεν απέκτησε. Η Samsung διάλεξε το Android Jelly Bean 4.1 για το λειτουργικό που θα τρέχει το SGS3 mini, κάτι που φυσικά ήταν αναμενόμενο. Η τιμή του ακόμα αναμένεται μιας και δεν έγινε γνωστή.

[DAILYFIX.GR @ apn]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QWDNOcL4EHE[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *