ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S5 η απάντηση στο iPhone 5s

Samsung-Galaxy-S5-Concept-Bob-Freking

Η 14η Απριλίου δεν θα είναι μόνο η μέρα διεξαγωγής της BUILD 2014 απο την Microsoft και την πιθανή ανακοίνωση των Windows 9 αλλά θα είναι μάλλον και η ημέρα που θα ανακοινωθεί και παρουσιαστεί το νέο Samsung Galaxy S5!

“We’ve been announcing our first flagship model in the first half of each year, around March and April, and we are still targeting for release around that time. When we release our S5 device, you can also expect a Gear successor with more advanced functions, and the bulky design will also be improved.” (Lee Young Hee, Executive Vice President Samsung)

Το Galaxy S5 αναμένεται σαν απάντηση της Samsung στην Apple και το iPhone 5S μιας και ακούγεται πως όχι μόνο θα φτάνει το iPhone 5S από τεχνολογικής πλευράς αλλά θα δείξει και σε όλο τον κόσμο πως η Samsung ξέρει να καινοτομεί. Πώς θα το κάνει αυτό; Φήμες λένε πως το νέο Samsung Galaxy S5 θα έχει Iris Scanner που σημαίνει πως το νέο κινητό του Κορεάτη κολοσσού θα μπορεί να διαβάσει την ίριδα του ματιού για να ξεκλειδώσει την συσκευή.

Οι φήμες δεν σταματούν σε αυτή την πληροφορία όμως μιας και ακούγονται ψίθυροι οτι θα υπάρξει και μεγαλύτερη, WQHD οθόνη μεγαλύτερων διαστάσεων απο ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Απο εκεί και πέρα αναμένεται να δούμε αν τελικά οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για αλουμινένιο και όχι πλαστικό unibody ευσταθούν, κάτι που αν αληθεύει θα δώσει σίγουρα μεγάλο σπρώξιμο στις πωλήσεις αλλά και στην ποιότητα στην συσκευή που της έλειπε κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.

* H εικόνα δείχνει concept του Samsung Galaxy S5 και δεν είναι η πραγματική συσκευή.

[dailyfix @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *