Συναυλίες (Live)

Summer Nostos Festival 2018

Tο Summer Nostos Festival (SNFestival), η μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού για όλη την πόλη, ανοιχτή και δωρεάν για κάθε κάτοικο και επισκέπτη της, επιστρέφει από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018, σε διοργάνωση και με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, οι εκδηλώσεις του SNFestival βρίσκουν ιδανικό τόπο διεξαγωγής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ενεργοποιώντας πολλαπλά σημεία του, εντός και εκτός των κτιρίων, που τις ημέρες του SNFestival γεμίζουν με καλοκαιρινές εικόνες, χρώματα, μυρωδιές και διαφορετικές μορφές έκφρασης και δημιουργίας.

Μουσική, τραγούδι, χορός, θέατρο, σύγχρονη τέχνη, αθλητισμός, ο αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, μία παρτίδα σκάκι διαφορετική από τις άλλες, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, ομιλίες, το Ετήσιο Συνέδριο του ΙΣΝ για την Κοινωφελή Δράση, performances, πυροτεχνήματα, αλλά και ζωντανή μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων συνθέτουν το σκηνικό του SNFestival, ενός φεστιβάλ που είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους.

John Cale & Band // Animal Collective // Lianne La Havas // Seu Jorge & KOA // Joyce DiDonato // Άννα Βίσση // Kronos Quartet // Stereo Nova // Onirama // Alexi Murdoch // American Ballet Theatre Studio Company // Κωνσταντίνος Ρήγος // Theater of War // Garry Kasparov // Μαριάννα Καβαλλιεράτου είναι μερικά από τα ονόματα που συνθέτουν το φετινό συναρπαστικό πρόγραμμα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summer Nostos Festival, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της διοργάνωσης στο www.SNFestival.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *