APN blog

To Zombie Walk Athens ξανά στους δρόμους της Αθήνας

Zombie Walk Athens
To μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της πόλης επιστρέφει και τρομάζει για τέταρτη χρονιά, το Σάββατο 12 Μαρτίου.

To μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της πόλης επιστρέφει στα 80’s και τρομάζει για τέταρτη χρονιά, το Σάββατο 12 Μαρτίου στο 7Times (Μοναστηράκι).

Οι δρόμοι της Αθήνας ετοιμάζονται να γεμίσουν ξανά με χιλιάδες Νεκροζώντανους, που με τις “αηδιαστικές” αμφιέσεις τους, το νωχελικό περπάτημά τους και τα ευρηματικά μακιγιαρίσματα θα κατακλύσουν το Zombie Prom καταλήγοντας στο 7times χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές Αποκριές.

Το #zombiethrillerparty είναι ο ετήσιος, αθηναϊκός χορός τεράτων, μια συνάντηση με μπόλικο ρομάντζο, αηδία και προσκεκλημένους την αφρόκρεμα των απέθαντων πλασμάτων. Κάθε χρόνο, με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα, καλούμε (ζευγαρωμένους και μη) φαν των ταινιών, σειρών και κόμικ τρόμου σε ένα γεγονός που «άλλαξε» την αποκριά της πόλης προς το «χειρότερο»! Στα 80’s θα βρούμε τις πρώτες μας ανατριχίλες! Κούκλες δαιμονισμένες, λυκάνθρωποι με swag και εκτοπλασματικά φαντάσματα γέμιζαν τις οθόνες, μεγάλες και μικρές. Από τον Freddy Krueger στον Darth Vader και από τον Skeletor στα αλητόπαιδα της Cobra Kai, μοχθηρές φάτσες και σατανικά γέλια «έδιναν και έπαιρναν» μπροστά στα παιδικά μας μάτια!

80’S Zombie Thriller Party 2016 (ZOMBIE PROM)
7times

Μιαούλη 13 (Μετρό Μοναστηράκι)

Είσοδος €6 (με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *