Κόσμος

Toyota Aygo 2012 (+video)

Το Toyota Aygo για το 2012 δέχεται ένα ακόμα facelift μετά από αυτό που είχε υποστεί το 2008 .
Οι επεμβάσεις είναι λίγες με πιο έκδηλη αυτήν της τοποθέτησης των φώτων ημέρας Led. Μια δεύτερη ματιά φανερώνει μικροαλλαγές στον προφυλακτήρα με στόχο τη βελτίωση της αεροδυναμικής καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου και φυσικά νέα χρώματα (Vibrant Metallic Orange, Bronze Mica).
Στο εσωτερικό του Toyota Aygo 2012 υπάρχουν οι νέες επενδύσεις και κάποια υλικά έχουν νέα απόχρωση. Νέο είναι το 3άκτινο τιμόνι το οποίο στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο φέρει paddles για τις αλλαγές των σχέσεων Τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν.
Βελτιωμένος ωστόσο εμφανίζεται ο εξοπλισμός με νέα συστήματα ψυχαγωγίας τα οποία μεταξύ άλλων προσφέρουν θύρες USB και Aux αλλά και Bluetooth.
Αλλαγές στον κινητήρα του Toyota Aygo 2012 δεν υπάρχουν με το γνωστό 3κύλινδρο 1000άρη των 68ps να παραμένει η μοναδική επιλογή. Ένας κινητήρας που διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου και πλέον, μετά από κάποιες μικροβελτιώσεις, υπόσχεται κατανάλωση μόλις 4.3lt/100km και εκπομπές ρύπων 99gr/km (χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας για το 2012) στην έκδοση ECO. Στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο η κατανάλωση κυμαίνεται στα 4.5lt/100km και οι εκπομπές ρύπων στα 104gr/km.
Το Toyota Aygo 2012 θα βρίσκεται στην Ελλάδα το πρώτο 3μηνο του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *