TV & Αφιερώματα

Τρελές πωλήσεις για τους Beatles μέσω iTunes

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='beatles itunes']
Για ακόμη μία φορά οι Beatles σπάνε τα ρεκόρ. Μετά απο πολλά χρόνια η μυθική μπάντα απο την Αγγλία πουλάει τρελά, αυτή τη φορά στο iTunes και έτσι ανατρέπουν τα δεδομένα και αποδεικνύουν πως τελικά ναι, ο κόσμος θα αγοράσει (και πολύ μάλιστα) τα albums των Beatles ακόμα και σε ηλεκτρονική μορφή.

Τί κι αν κάποιος μπορεί αν αγοράσει στην Αμερική το Beatles Box με $100 σε “φυσική” μορφή ενω στο iTunes μπορεί να το βρεί με $149;

Σύμφωνα με το Billboard η Apple πούλησε 2 εκατομμύρια τραγούδια (ή αλλιώς 450.000 albums) σε μία εβδομάδα (!) που μόνη της σαν πληροφορία μας κάνει να είμαστε 100% σίγουροι πως το ηλεκτρονικό εμπόριο όχι απλά (επιτέλους για μένα) ανεβαίνει αλλα εξαπλώνεται σε μέρη που και ο πιό αισιόδοξος λάτρης της τεχνολογίας δεν θα περίμενε.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες απο την Apple, το “Abbey Road” είναι το αγαπημένο άλμπουμ των χρηστών του iTunes και το πιό δημοφιλές τραγούδι των iTunes users είναι το “Here Comes The Sun”.

Και επειδή ξέρω οτι κάποιοι απο εσάς αγαπάτε τους Beatles και την Apple, να και μερικές διαφημίσεις της Apple που θα σας κάνουν να νιώσετε αυτό που είστε. Rock On Baby..!

Aλήθεια, εσείς αγοράζετε τραγούδια σε ηλεκτρονική μορφή;

Πηγή: Dailyfix.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *