Συναυλίες (Live)

Οι Uriah Heep live σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν τη χώρα μας, εμφανίστηκαν για ένα unplugged σόου μπροστά σε επιλεγμένο και περιορισμένο κοινό. Η βραδιά ήταν εκρηκτική!… Στις 5 Φεβρουαρίου καταφθάνουν στo Block 33 της Θεσσαλονικής και 6 Φεβρουαρίου στο Gagarin205 για δύο full set shows γιορτάζοντας μαζί με όλους τους fans τους πλέον, 40 χρόνια κλασσικού ροκ!

Οι Uriah Heep έχουν επάξια κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα σημαντικότερα γκρουπ της ροκ μουσικής ιστορίας. Με το χαρακτηριστικό και αυθεντικό ήχο τους έχουν διαμορφώσει μία ολόκληρη μουσική σκηνή, αυτή του progressive rock, και σίγουρα για πολλούς από εμάς έχουν καθορίσει τα μετέπειτα ακούσματά μας. Δεν είναι τυχαίο πως οι παγκόσμιες πωλήσεις των άλμπουμ τους ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα.

Όπως υποσχέθηκε ο Mick Box – το πιο πιστό μέλος του γκρουπ, αφού κλείνει 40 χρόνια «Uriah Heep»- σε πρόσφατη συνέντευξή του, και τα δύο σόου «θα είναι ουσιαστικά μια παρουσίαση του «Celebration», δηλαδή των 40 χρόνων μας στη μουσική! Πολλά από το Wake the sleeper, 1, 2 νέα, και πλήθος κλασικών! Μια δυνατή ροκ συναυλία, με λίγα λόγια…!»
Uriah Heep – Lady in Black (Live in Germany)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n2uC4Zt8i0o[/youtube]

Line Up:
Bernie Shaw-vocals
Mick Box-guitar
Phil Lanzon-keyboards
Trevor Bolder-bass
Russell Glibrook-drums

Info
Τι: Συναυλία Uriah Heep
Που: Gagarin205 (Λιοσσίων 205) και Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33, Δυτικές Συνοικίες, πρώην σφαγεία Θεσσαλονίκης)
Πότε: 5 και 6 Φεβρουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: 35 ευρώ
Σημεία Προπώλησης:
Ticket House Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Online Sales: www.ticketpro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *