Συναυλίες (Live)

Warrior Soul live στο An Club

Warrior Soul live στο An Club

Oι διαχρονικοί θρύλοι του acid punk – rock n’roll ήχου, Warrior Soul, που έγραψαν ιστορία την περίοδο των 90’s,  επιστρέφουν, έχοντας στις αποσκευές τους το ολόφρεσκο rock’n’ roll δυναμίτη, “Back On The Lash”!  Tη σκηνή θα ζεστάνουν δύο εξαιρετικές μπάντες της σκηνής μας, οι classic heavy metal Dreamrites & το rock & roll τρίο Restless Ocean!

Η μπάντα του εμβληματικού και ακούραστου Kory Clarke, επισκέπτονται την χώρα μας, στα πλαίσια της παρουσίασης του τελευταίου τους άλμπουμ “Back On The Lash” που κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου, μέσω της Livewire / Cargo Records UK.

23 Φεβρουαρίου – ΑN Club, Αθήνα
25 Φεβρουαρίου – 8ball Club, Θεσσαλονίκη

Ένα LIVE που θα μείνει στην ιστορία, γεμάτο επικίνδυνο, Αμερικάνικο, βρώμικο Rock n’ Roll, βγαλμένο μέσα από τις κακόφημες γειτονιές του Detroit!!! 

BandKory Clarke – Vocals, Stevie Pearce – Guitar, Christian Kimmett – Bass

Oι Restless Ocean είναι ένα rock & roll τρίο από την Αθήνα. Η μπάντα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον Άκη, τον Πάνο και τον Κώστα, που έχουνε παίξει σε διάφορες rock μπάντες της ελληνικής underground σκηνής. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα garage, blues και punk του ’70. Η μπάντα είναι τώρα στο στούντιο, ηχογραφώντας το πρώτο full-length άλμπουμ της, ενώ παράλληλα δίνει συναυλίες και συμμετέχει σε φεστιβάλ με μερικά από τα πιο γνωστά συγκροτήματα σε όλη την Ελλάδα. Αποκορύφωμα αυτών ήτανε η συμμετοχή της μπάντας στα δύο sold out φεστιβάλ που έλαβαν χώρα στο Κύτταρο (Samcro Fest και A Night For The Ramones).

Οι Dreamrites είναι μια κλασική heavy metal μπάντα που δημιουργήθηκε το 2013 στη Λάρισα. Οι επιρροές του ήχου τους είναι εμφανείς, με πολλά στοιχεία από την κλασική σχολή των Iron Maiden αλλά και από Αμερικάνικες μπάντες της δεκαετίας του ’80. Έχουν ήδη μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Warrior Soul, Heir Apparent, Blaze Bayley κ.α., ενώ επίσης έχουν δώσει αρκετά shows στο πλευρό του Warrel Dane στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την άνοιξη του 2016 η μπάντα κυκλοφόρησε το ομότιτλο ντεμπούτο της το οποίο συνοδεύτηκε με εμφανίσεις στο μεγαλύτερο μέρος των σταθμών της Ελληνικής περιοδείας των Skyclad τον Απρίλιο.

Περιορισμένη προπώληση: 10€ – Υπόλοιπη προπώληση: 13€ –  Ταμείο 13 ευρώ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Monsterville, Rhythm Records
https://www.facebook.com/events/1982268158707346/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *