16 σκέψεις σχετικά με το “www.papandreou.gr, η σελίδα του Γιώργου Παπανδρέου

  • TH ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΙΟΙΤΙΚΑ ΚΑΘΟΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ Ελληνική Μειονότητα.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Από τον Τομέα Βορειοηπειρωτών της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Τον τελευταίο μήνα φαίνεται ότι η αλβανική Κυβέρνηση είχε λάβει μια νέα απόφαση: Στα ατομικά πιστοποιητικά γέννησης που εκδίδονται από τα αλβανικά ληξιαρχεία να μην αναγράφεται η εθνικότητα των πολιτών της. Στόχος, φυσικά, δεν ήταν οι αλβανικής καταγωγής πολίτες της, αλλά οι μειονοτικές ομάδες και προπάντων η μεγαλύτερη μειονότητα στην Αλβανία, η Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

    Σε πρώτη φάση, η απόφαση αυτή εφαρμόστηκε στις νέες αλβανικές βιομετρικές ταυτότητες, όπου τα λήμματα «υπηκοότητα» και «εθνικότητα» συγχέονται, αποδίδοντας και τις δύο με τον αγγλικό όρο «Nationality». Την ιδιότητα αυτή το αλβανικό κράτος τη συμπλήρωσε με το λήμμα «Αλβανός», για όλους τους αλβανούς πολίτες. Με τον τρόπο αυτό καταργήθηκε η ελληνική εθνικότητα των αλβανών πολιτών ελληνικής καταγωγής. Άλλωστε, για το θέμα αυτό, οι Βορειοηπειρώτες έχουν προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

    Σε δεύτερη φάση, η απόφαση αυτή εφαρμόζεται και στα ατομικά πιστοποιητικά γέννησης, στα οποία δεν αναγράφεται πλέον η εθνικότητα. Σημειωτέον δε ότι, ακόμα και επί καθεστώτος Χότζα-Αλία, η ελληνική εθνικότητα ανεγράφετο, τουλάχιστον σε όσους το κομμουνιστικό καθεστώς αναγνώριζε ότι ήταν ελληνικής καταγωγής.

    Η απόφαση αυτή της αλβανικής Κυβέρνησης, έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου η αντίδραση των εθνικιστικών κύκλων στην Αλβανία κατά της απογραφής πληθυσμού, έχει γίνει πιο σφοδρή και πιο απαιτητική, ζητώντας να μην συμπεριλαμβάνονται ερωτήσεις για την εθνικότητα, το θρήσκευμα και τη γλώσσα των πολιτών στα δελτία απογραφής πληθυσμού.

    Η απαλοιφή του λήμματος «Kombesia» (εθνικότητα) από τα πιστοποιητικά γέννησης των πολιτών της Αλβανίας έχει συγκεκριμένο στόχο: Να πλήξει, κυρίως τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, συνεχίζοντας τη διαρκή πολιτική αφελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

    Με την απόφαση αυτή, το αλβανικό Κράτος παραβιάζει, όχι μόνο το αλβανικό Σύνταγμα, αλλά και όλες τις Διεθνείς συμβάσεις, που αφορούν στον αυτοπροσδιορισμό των εθνικών μειονοτήτων, με πρώτη τη Σύμβαση Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, την οποία έχει υπογράψει η αλβανική Κυβέρνηση και έχει επικυρώσει το αλβανικό Κοινοβούλιο.

    Ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Νέας Δημοκρατίας καλεί την ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών να ζητήσουν εξηγήσεις από την αλβανική κυβέρνηση και να ζητήσουν από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς οργανισμούς να ασκήσουν πίεση στην αλβανική κυβέρνηση για να αλλάξει την απόφαση αυτή, που είναι δείγμα βάναυσης καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

    Σχολιάστε
  • ΕΠΕΙΓΟΝ….. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΘΑ ΣΑς ΤΗΝ ΠΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤ΄ΙΔΙΑΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΡΟΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ

    Σχολιάστε
  • Καλησπερα σας Κ.πρωθηπουργε

    Ονομαζομαι Δωρα Κοζαρτσις κατοικος της θεσσαλονικης Πολιτης ΕΕ-Πολωνιας.Εχω ενα παιδι απο ελληνα πατερα.Προσπαθω απο το 2007(λογω του παιδιου) να παρω ελληνικη ιθαγενεια.Ζω στην Ελλαδα 20 χρονια.Ανα ενα χρονο το Υπουργειο Εξωτερικων μου ζητα χαρτια κατι λεπτομερειες απαραδεχτες.Μονο εγω ταλαιπορουμε τοσο γιατι απο αλλες χωρες π.χ(Ρωσια,Αλβανια κ.τ.λ)τα παιρνουν σε ενα χρονο το πολυ.Θελω να ρωτησω το γιατι?

    Με εκτιμιση,
    Δωρα Κοζαρτσι

    Σχολιάστε
  • Καλησπερα σας κ. Προθυπουργε,

    Καντε κατι σας παρακαλω για την κατασταση που επικρατει στο κεντρο της Αθηνας και στις γυρω περιοχες (ακομα και νεοκτιστες περιοχες με ταχυ ρυθμο αναπτυξης οπως ειναι π.χ. ο Γερακας). Υπαρχει σοβαρο προβλημα με το κυκλοφοριακο στους δρομους της Αθηνας, δεν μπορει να κινηθει κανεις πολιτης με ασφαλεια (πεζος η ποδηλατης). Κοψτε κλησεις για υπερβασεις των οριων ταχυτητων σε κατοικισιμες περιοχες και μην δινετε τοση σημασια στην αυξηση εισητηριων, εφ οσων ο σκοπος της πολιτικης σας ειναι μια πρασινη, καθαρη και φιλοξενη ευρωπαικη πολη, πρεπει την αρχη να την κανετε εσεις και οχι εμεις!!!!!!! Περιμενω καποια αλλαγη, διαφορετικα μας βλεπω ολους να φευγουμε για εξωτερικο (και δεν κανω πλακα). Δεν υπαρχει πλεων κανενα επιπεδο ποιοτικης ζωης στην Αθηνα και προστασιας περιβαλλοντος καθως και του καθε πολιτη. Αυτο ειναι που θα μας κρατησει και δυνατους σε οποιαδηποτε κριση, μια ηρεμη καθημερινοτητα, με σεβασμο και αγαπη στον συνανθρωπο μας και το περιβαλλον.

    Με εκτιμηση,

    Ολυμπια Σδονα

    Σχολιάστε
  • Απο: ANNA HILA
    HR POLYTEXNEIOY 7-9
    ZOGRAFOY – ATHENS
    6945082017 / 2107751573

    Καλησπέρα σας κ.Παπουλια.

    Ονομάζομαι Αννα Χιλά και μένω εδώ και 22 χρόνια μάζι με την οικογενεία μου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Βέλο Κορινθίας. Εχω τελείωσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνων και τώρα τελειώνω και το μεταπτυχιακό μου.
    Η μητέρα μου Κατερίνα Πρίφτη όπου κατάγεται από τη Χειμάρα και ο αδερφός μου Γιαννη Χιλά έχουν καταθέση εδώ και 10 χρόνια τα χαρτία τους στο Υπουργείο Εσωτερικών ώστε να αποκτήσουν την ελληνική ταυτότητα.
    Σε όποια δημόσια υπηρεσία και να πάμε όλοι μας λένε να περιμένουμε, και ρώταώ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ?
    Ο αδερφός μου θέλει να συνεχίσει της σπουδές του στο εξωτερικό.

    Σας παρακαλώ ζητάμε την βοήθεια σας. Συγνώμη που περνώ το θάρρος και σας γράφω αλλά έχουμε απελπιστεί από τη στάσι κάποιων ανθρώπων στις δημόσιες υπηρεσίες και από την υπευθυνότητα τους.

    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

    Με εκτίμηση

    ANNA XILA
    6945082017

    Σχολιάστε
  • ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΕΙΜΑΙ 55 ΕΤΩΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ [οδηγος ] ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ? ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    Σχολιάστε
  • κ Πρωθυπουργέ
    θα σας πρότεινα επειδή εσάς θα σας γνωρίσουν να στείλετε μιά μέρα έναν γνωστό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σέ δημόσιο νοσοκομείο που εφημερευει. Να αισθανθεί την ταπείνωση την εξαθλιωση το μηδενισμα καθε ανθρωπινης υποστασης σε ολο το μεγαλειο!
    πηγα τον μπαμπα μου (εσεις σταθηκατε τυχερος με τον δικο σας μπαμπα,πεθανε με αξιοπρεπεια) το Σαββατο 3 Ιουλη στο Λαϊκο Νοσσοκομειο,δεν θα σας μιλησω για το θεμα…ειλικρινα σας λεω η κατασταση απλα ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.. θα σας πω μονο δυο περιστατικα….
    1) ειδα να στελνουν ασθενεις σε φαρμακειο να αγορασουν φαρμακα για τι το νοσοκομειο δεν ειχε!
    2)περιστατικο υποπτο μινιγγιτιδας το αφησαν αναμεσα στον κοσμο για ωρες και μετα απλα εχωσαν την αμοιρη κοπελιτσα σε μια εσοχη παραθυρου με παραβαν σε εναν οροφο ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!!!!
    θα μπορουσα να σας περιγραφω αθλιοτητες μεχρι αυριο…αρκουμαι μονο σε τρεις ερωτησεις…

    εσεις αν αρρωστησετε (κανεις αθανατος) που θα πατε?
    η κορη σας αν αρρωστησει σε ποια εσοχη παραθυρου θα την βολεψουν?

    τι να πω στον μπαμπα μου που δουλευει απο τα 12 και θαυμαζε τον δικο σας μπαμπα?

    Κουερινη Μαρια

    Σχολιάστε
  • κυριε παπανδρεου .θα βασιστω και θα σχολιασω δυο απο τις πιο σωστες φρασεις σας .1ον δεν θα κανουμε μεραμετια .και 2ον θεμα καλικρατη θα απελευθερωσουμε απο τα δεσμα τους ελληνες πολιτες..σ/αυτα θα σταθω και θα σχολιασω .οι ελληνες ειναι μαζι σας βλεπουν οτι κανετε οτι ειναι δυνατων να μας βγαλετε απο την κριση και τα αδιεξοδα παραληλα με τα μετωπα τις οικονομιας εχουν ανοιξει τα μετωπα του ασφαλιστικου του ανοιγματως των κλειστων επαγγελματων των ελευθερων επαγγελματιων αγροτων των υπερχρεωμενων νοικοκυριων του καλικρατη κ.α τολμησατε να κανετε αυτο ακριβως σας αναθεσε ο ελληνικος λαος ..να κυβερνησετε και μαλιστα σωστα.τωρα μπορουμε να πουμε ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ολοι τωρα θελουν να παρουν απο δοξα τις επιτιχιας σας και γ/αυτο επηζητουν .οικουμενικη κυβερνηση τωρα μετα το πακετο στηρηξης εγω θα ελεγα ναι στην οικουμενικη συναινεση δεν εχουν κανενα δικαιωμα στην κυβερνηση ο λαος ψηφησε και επελεξε κυβερνηση ..αποψη μου στο θεμα του καλικρατη να ακουστουν οι μελετητες ιδιετερα στην επαρχεια να κανετε μεγαλους και βιωσιμους δημους απελευθερωνοντας απο τα δεσμα τους πολιτες και να πεταξουν οι επαρχειωτες απο πανω τους τον μανδεια του κομπλεξικου κλιστοφοβικου τυπου καντε μεγαλους δημους χωρις να χαθουν οι απαρετητες τωρινες υπηρεσιες στους υπαρχων δημους …στο ασφαλιστηκο εγω επιμενω στο εθνικο ταμειο συνταξης δηλδ ενα ταμειο….στα χρεωμενα νοικοκυρια θα προτεινα να γινει μια αναδιπραγματευση τουσυνολικου χρεους τους απο δανεια καρτες κλπ σε ενα δανειο σε μια τραπεζα και μια δοση που θα εκπρωπει το 20 τις εκατο του καθαρου εισοδηματος. και τελος για το θεμα των κλειστων επαγγελματων σε οσους διαφωνουν δηκηγοροι φαρμακοποιοι κ.α ας πληρωσουν το προστιμο που τους αναλογη στην εοκ για να διατηρησουν τα κεκτημενα τους πραγμα παραλογοαλλα δικαιο .ολοι θα πρεπει να πληρωσουμε το λογαριασμο αναλογικα και δικαια..σας ευχομαι καλλη δυναμη σπαστε ταδεσμα φτιαξτε την ελλαδα απο την αρχη και προπαντως μην ξεχνατε οχι στα μεραμετια.. μαζι αλλαζουμε την ελλαδα αργα και σταθερα..

    Σχολιάστε
  • Κε Παπανδρεου,
    Κάντε μια δίωρη ενημέρωση του ελληνικού λαού και παρουσιάστε του τις επιπτώσεις της πτώχευσης της Ελλάδας και τα μειονεκτήματα της εξόδου μας απο την ευρωζώνη ,στη περίπτωση που κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αναπόφευκτο.Ζητείστε του στη συνέχεια να λαβει μέρος σε δημοψήφισμα που να αποφασίζει αν θέλει να παλέψει την πτώχευση και τη πιθανή έξοδο απο την ευρωζώνη ,ή να γίνει η Ελλάδα γερμανικό κρατίδιο (άλλο που δε θα θέλανε οι Γερμανοί),ή έστω αμερικανικό προεκτοράτο.Τότε να δείτε για πότε θα υποχωρούσαν τα spreads και για πότε θα λυνόταν το πρόβλημα με τη Τουρκία.Πιθανολογώ οτι το 70% του ελληνικού λαού θα δεχόταν να μπεί σε μια τάξη και να αποτελεί πλέον η ελλάδα επαρχία του Γερμανικού ή έστω του Αμερικανικού κράτους.Μήπως αυτή η σκέψη δεν είναι και τόσο τρελλή?Μήπως να το σκεφτόσασταν ?

    Σχολιάστε
  • Κύριε Πρωθυπουργέ,
    αναρωτιέμαι γιατί ενώ τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες για τον ορυκτό πλούτο που έχει η χώρα μας εμείς τον αφήνουμε ανεκμετάλευτο; Απλοική ερώτηση θα μου πείτε. Μπορούμε να έχουμε μία απλοική απάντηση έστω και με πράξεις;

    Και κάτι άλλο τολμήστε. Τώρα είναι η ώρα των αλλαγών ή ποτέ. Γύρω μας κανείς δεν περιμένει τίποτα. Τι θλίψη. Μιά Ελλάδα χωρίς ελπίδα ένα έθνος απελπισμένο. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι λίγοι έστω που ελπίζουν.

    Επίσης τι θα γίνει με την βουλευτική ασυλία;
    Εφ όσον έχουν άσυλο οι βουλευτές και δεν τιμωρούνται έτσι και εγώ θα δρώ ανάλογα προσπαθώντας πάντα να διαφεύγω ατιμωριτή.
    Αν και αυτό γινει μαζί και με άλλες αλλαγές τότε το μέλλον θα είχε ελπίδα.

    Κι εγώ όπως και πολλοί άλλι\οι δεν σας ψήφισα ομολογώ (η ψήφος μου πήγε σε πολύ μικρό κόμα) όμως αρχίζω να βλέπω ένα θαμπό φως στην άκρη του τούνελ.

    Το ποτάμι πάει μπροστά και δεν γυρίζει πίσω. Το μέλλον έχει σημασία.
    Με τιμή,
    μβ

    Σχολιάστε
  • ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΙΣ 31/10/09 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΛΠ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ…ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠ ΟΤΑΝ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ – ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ -ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ – ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ – ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ.

    Σχολιάστε
  • ΟΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΥΣΙΜΑ-ΠΟΤΑ-ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΛΠ
    ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 10% ΑΥΞΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο Κος ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΖΙΓΚΕΡ) ΤΙ 500 ΔΡΧ. ΤΙ 500.000 ΔΡΧ. ΕΞΟΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΝΝΑΛΛΑΓΕΣ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.

    Σχολιάστε
  • θελω ναβοηθησεται ναμπω στο δημοσιο για υποχρεοτικη εκπαιδευση θεσσαλονικη οποια δηποτε δουλεια

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *