Αθλητικά

Χάλασε τη γιορτή της Λάρισας ο ΠΑΟΚ


Με άδοξο τρόπο αποχαιρέτησε το “Αλκαζάρ” η Λάρισα, με άδοξο εγκαινίασε και το “AEL FC Arena“, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα της Λάρισας είχε συνολικά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο “δικέφαλος” έφθασε στη σημαντική αυτή νίκη με τα γκολ των Κοντρέρας (11′) και Αθανασιάδη (72′), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 18′ με τον Κουζέν.

Στο 11ο λεπτό ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, όταν Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, που είχαν προωθηθεί, άλλαξαν την μπάλα και με δυνατό σουτ ο Χιλιανός αμυντικός νίκησε τον Αμπάρη και έγραψε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα η Λάρισα ισορρόπησε τα πράγματα, με τη… βοήθεια του Χαλκιά. Το τραγικό λάθος από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπό την πίεση του Κανόμπιο δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα από την περιοχή και ο Κουζέν με σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 44ο λεπτό, ο Μπλάζεκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στη Λάρισα, αφού μετά από ατομική ενέργεια έφθασε απέναντι από το τέρμα, αλλά το πλασέ που δοκιμάζει ήταν απογοητευτικό.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και άρχισαν να πιέζουν την άμυνα του ΠΑΟΚ. Στο 62′ ο Βενετίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Κουζέν κέρδισε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαλκιά. Στο 72′ ο Κριστιάνο βρήκε τον Αθανασιάδη, που μπήκε αλλαγή και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ (1-2).

Κίτρινες: Βιτόλο, Κολομβέτσιος Αθανασιάδης Χαλκιάς, Βελάσκο

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Λάρισα (Κώστας Κατσάρας): Αμπάρης, Βελάσκο, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Νταμπίζας, Ρομέι, Ιγκλέσιας, Κανόμπιο, Μπλάζεκ (84′ Βούζας), Σίμιτς (69′ Μετίν), Κουζέν (70′ Μακίνουα).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σακελλαρίου (61′ Μπουσαϊντί), Ζουέλα, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς (60′ Φιλομένο), Κριστιάνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (72′ Αθανασιάδης).

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα βίντεο εδώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z5pjItBCwCY[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *