Αθλητικά

Νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης ο Άρης


Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Άρη για τη νίκη του επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη, οι “κίτρινοι” επικράτησαν μ ε1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Νέτο στο 56′.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, καθώς κυριαρχούσαν οι μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν φλύαρος και δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους μέσα στην πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε από μια στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Νέτο έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ στους γηπεδούχους με έξοχη εκτέλεση φάουλ 1-0. Το γκολ αυτό ενίσχυσε τη ψυχολογία των “κίτρινων”, οι οποίοι έσφιξαν την πίεση στην περιοχή της ομάδας από την Τρίπολη.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να απειλήσει και τα κατάφερε στο 77′ με τον Αράς, αλλά το δυνατό σουτ, που επιχείρησε, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη. Ο Άρης τελικά έφθασε στη νίκη, αλλά χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης, καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν δυνατό σουτ του Φυτανίδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Κίτρινες: Αράς, Κουλουχέρη, Ουντότζι, Μενδρινό

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ (71′ Φατί), Ρουίζ (90’+ Οικονομόπουλος), Μενδρινός (82′ Καζναφέρης), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανιδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης (80′ Μπακασέτας), Ουντότζι, Αράς, Κρις (60′ Φορτούνης), Ροτζέριο (56′ Ρίος).

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KO3Ka-Eh1Ew[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *