Αθλητικά

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 2-3 (videos)

Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε και πάλι ο Παναθηναϊκός που έφυγε με πολύτιμο διπλό μέσα από την Ξάνθη.
Με δύο γκολ του Λέτο και ένα του Κουίνσι ο Παναθηναϊκός άντεξε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (αποβολή Βιτόλο) και την πίεση της Ξάνθης που κατάφερε μόνο να μειώσει από 3-0 σε 3-2.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue='”xanthi panathinaikos”‘ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Με τον αέρα να παίζει καθοριστικό και σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι στα Πηγάδια της Ξάνθης, ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Φερέιρα με δύο γκολ του Λέτο και ένα του Κουίνσι απέδρασαν από ένα παιχνίδι στην επαρχία μετά την πρεμιέρα και το ματς στην Κέρκυρα.

 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Σεμπαστιάν Λέτο να σκοράρει δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (21′-23′). Παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα οι παίκτες του Φερέιρα, αύξησαν στο 56′ τον δείκτη του σκορ σε 0-3.

 

Η αντεπίθεση διαρκείας και ο άνεμος βοήθησε την Ξάνθη να μειώσει σε 3-2 με γκολ των Εντιμάρ και Βλαχοδήμου αλλά παρά τις ευκαιρίες δεν έφτασε στην ισοφάριση με το “τρφύλλι” να κατακτάει ένα ακόμα πολύτιμο διπλό φτάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας…[http://www.sport24.gr/]

Ο Παναθηναϊκός με μαέστρο τον Λέτο και πρώτα βιολιά τους Κουίνσι και Καπίνο επικράτησε με 3-2 της Ξάνθης νικώντας την ακριτική ομάδα αλλά και τον Παππά που αδίκησε το Τριφύλλι αφήνοντας το με δέκα παίκτες από το 39′ της αναμέτρησης αλλά και τους ισχυρούς ανέμους που στο παιχνίδι τους γηπεδούχους.

Ένα πολύ μεγάλο διπλό παίζοντας μπαλάρα για 65 λεπτά και με μαέστρο τον Λέτο πήρε ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια κόντρα σε Skoda Ξάνθη, Παππά και αέρα που δεν επέτρεπε να παίξεις παιχνίδι και ευνόησε αρκετά τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι πράσινοι με μπροστάρη τον Λέτο δεν μάσησαν ούτε από το σκληρό παιχνίδι της Ξάνθης, ούτε από τα συνεχή εις βάρος τους σφυρίγματα του διαιτητή Παππά με αποκορύφωμα την μη αποβολή του Βιβιάνι και αντίθετα την αποβολή του Βιτόλο με δυο αυστηρές κίτρινες κάρτες και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη Ξάνθη πετυχαίνοντας τη τρίτη τους νίκη σε τέσσερα ματς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 χάρη σε γκολ των Λέτο (2) και Κουίνσι, πέτυχε μια γκολάρα, και έπαιξαν μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο για 65 λεπτά. Δεν άφησαν μάλιστα να φανεί ούτε το γεγονός ότι δεν είχαν ρυθμό από τη στιγμή που είχαν να αγωνιστούν από τις 17 Σεπτέμβρη και το ματς με τον Ατρόμητο.

Το μόνο αρνητικό για το Τριφύλλι το τρίλεπτο μπλακ άουτ από το 65 έως το 68 που έδωσε στη Ξάνθη την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ και ουσιαστικά οδήγησε τους πράσινους σε μια αχγωτική αλλά… καρυδάτη πέρα ως πέρα νίκη…[http://prasinanea.gr]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *