Αθλητικά

Κύπελλο: Στην παράταση κατάφερε η ΑΕΚ να επικρατήσει του Ηλυσιακού

Έστω και δύσκολα η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 2-1 στην παράταση επί του Ηλυσιακού στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, η ΑΕΚ αν και είχε την υπεροχή στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν έβρισκε τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηλυσιακού. Και όχι μόνον αυτό, αλλά η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα λίγο έλειψε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 53, όταν ύστερα από λάθος του Κουτρουμάνου στην άμυνα, ο Παυλίδης πήρε την μπάλα και από πολύ επικίνδυνη θέση γύρισε την μπάλα προς το ύψος του πέναλτυ, εκεί όμως έδιωξαν οι παίκτες της ΑΕΚ.
Όσες συγκινήσεις δεν είχε όλο το 90άλεπτο, τις έζησαν οι θεατές στην παράταση. Μόλις στο 94΄ ο Λαγός με έξυπνη κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μπλάνκο μόνο μέσα στην περιοχή του Ηλυσιακού και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού (0-1).

Όσοι όμως πίστεψαν ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι διαψεύστηκαν. Πέντε λεπτά αργότερα ύστερα από απρόσεκτο διώξιμο της μπάλας από τους αμυντικούς της ΑΕΚ, η μπάλα στρώθηκε ωραία λίγο έξω από την περιοχή στον Τσιτσομήτσο, ο οποίος με δυνατό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του Ηλυσιακού (1-1).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης ο Παντελής Καφές γλύτωσε την ΑΕΚ από την περιπέτεια των πέναλτυ, δίνοντας στην ομάδα του την νίκη με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. O Ο Ηλυσιακός τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μοντρόνι στο 110΄.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Κίτρινη: Νάστος, Ταμπάσης, Μοντρόνι, Παυλίδης, Βελέτης – Χουανφράν, Λαγός

Κόκκινη: Μοντρόνι (δεύτερη κίτρινη στο 110΄)

Οι συνθέσεις:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Ταμπάσης, Τσιτσομήτσος, Όμο, Δήμου, Τσιρογιάννης (46΄ Παυλίδης), Σκάρος (46΄ Μοντρόνι), Αυλωνίτης, Βελέτης, Νάστος, Ρέιζερ (46΄ Τσαμπουρής), Γκαρέ

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Mάχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Κουτρουμάνος, Μπασινάς, Λαγός, Ζορμπάς (65΄ Παυλής), Σκόκο, Εντίνιο (46΄ Καφές), Χετεμάι (46΄ Μπλάνκο)

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *