Αθλητικά

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 (videos)

Στο χειρότερο ντέρμπι των τελευταίων ετών (δίχως φάσεις, ρυθμό και θέαμα) ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1. Πανέμορφα γκολ από Μιραλάς, Λεονάρντο, ενώ πολύ κακή η διαιτησία του Κωνσταντινέα.

 

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue='”aek olympiakos”‘ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Το πρώτο ντέρμπι εντός Αθηνών, δεν βρήκε κανένα νικητή. Η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της για πρώτη φορά εμφανίστηκε πιο αποφασισμένη και με περισσότερη θέληση, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, αφού δεν μπόρεσε να μετατρέψει την κυριαρχία της σε ευκαιρίες και γκολ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός και φάνηκε ξεκάθαρα επηρεασμένος από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Βαλβέρδε έκανε όπως αποδείχτηκε λάθος με την επιλογή του Αμπντούν και οι ποδοσφαιριστές του ήταν πολύ light για ντέρμπι και με το μυαλό περισσότερο στο ματς της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ. Όλη η ανάλυση, το κλειδί της αναμέτρησης, τα στατιστικά και ό,τι θέλετε να διαβάσετε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ…[http://www.sport24.gr/]

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Α.Ε.Κ. που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Η εικόνα του αγώνα δεν ήταν η καλύτερη, καθώς οι πολλές διακοπές, πήραν τη θέση του ποδοσφαίρου, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες και να μην υπάρχει ρυθμός στον αγώνα, γεγονός που ουσιαστικά εξυπηρέτησε, όπως φάνηκε, τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων.

Μόνο διάστημα στο οποίο παίχθηκε ποδόσφαιρο, ήταν αυτό μετά το 0-1 και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτό το 25λεπτο, ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ήταν εμφανώς καλύτερος από την Α.Ε.Κ., όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη και σε μια φάση που οι παίκτες της Α.Ε.Κ. κέρδισαν όλες τις κόντρες, έγινε το 1-1.
Ότι καλύτερο είχε πάντως να επιδείξει το παιχνίδι αυτό ήταν τα δύο γκολ, το εντυπωσιακό του Μιραλάς, ο οποίος στο 23ο λεπτό αφού πέρασε και τον Μανωλά, έστειλε τη μπάλα με ωραίο σουτ στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Αραμπατζή και του Λεονάρντο που ήταν με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 43ο λεπτό, όπως επίσης και η εντυπωσιακή ντρίπλα του Φετφατζίδη στον Καράμπελα στο δεύτερο ημίχρονο…[http://www.olympiacos.org]

Το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της. Η ΑΕΚ των τόσων προβλημάτων απέναντι στον Ολυμπιακό των πολλών επιλογών, των πολλών λύσεων. Το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο ήταν για την ΑΕΚ ένα αποτέλεσμα που μπορεί να της αφήνει μία πικρία στο φινάλε.

Πικρία, διότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πουθενά στο 23′ (Μιραλάς) και όντας καλύτερη στο γήπεδο. Έδειξε όμως πάθος, έβγαλε δύναμη και θέληση και 20λεπτά αργότερα κατάφερε με τον Λεονάρντο να φέρει το ματς στα ίσα.

Η Ένωση έδειξε καλή αμυντική λειτουργία, δεν επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να κάνουν ούτε μία φάση εκτός του γκολ που σημείωσαν, όμως δεν έβγαλε κι εκείνη δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και τούτο της στοίχισε δύο βαθμούς…[http://www.aek365.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *