Αθλητικά

Κέρδισε με…πέναλτι ο Ολυμπιακός την Καβάλα


Χωρίς να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το “Ανθή Καραγιάννη” κερδίζοντας τη Καβάλα με 1-0 για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 40ο λεπτό ο Φουστέρ με πέναλτι.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Γκαλίνοβιτς να διώχνει ενστικτωδώς το σουτ του Μιραλάς μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 40′, ο Φετφατζίδης με επιτόπια ντρίπλα απέφυγε τον Πετκάκη, ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο Καλόπουλος υπέδειξε το πεντακάθαρο πέναλτι. Ο Φουστέρ ήταν ψύχραιμος και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό (0-1).

Με μία καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιραλάς βρέθηκε σε θέση βολής στο 53ο λεπτό, πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς, αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα βρήκε στα πόδια των αμυντικών της Καβάλας. Στο 62′ οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ με τον Βουτσίτσεβιτς που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του το σουτ του Μιραλάς. Στο 90′ από γύρισμα του Πετκάκη, ο Ουρτάδο πρόλαβε την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα φτάσει στον Βουτσίτσεβιτς.

Κίτρινες: Βουτσίτσεβιτς, Ντιέ, Ντουγκλάο – Α. Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)

Καβάλα (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε (71΄ Αλεξάντροβιτς), Ντιέ, Βουτσίτσεβιτς (90΄+1 Πέρες), Ντικρόκ, Δρόσος (83΄ Γιάννου), Ναζλίδης

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Μοντεστό, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα (90΄+2 Γ. Παπαδόπουλος), Φετφατζίδης (55΄ Ουρτάδο), Φουστέρ, Ρόμενταλ (69΄ Πάντελιτς), Μιραλάς

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα βίντεο εδώ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dH8quMw8uck[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *