Επικαιρότητα

Χωρίς συγκοινωνίες 11 με 5 το απόγευμα

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και συλλαλητήριο έχουν εξαγγείλει για σήμερα Τετάρτη στην Αθήνα οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία, τα τρόλεϊ, το μετρό και τον ηλεκτρικό, οι οποίοι αντιδρούν στα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Στη Θεσσαλονίκη η στάση ξεκίνησε με την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και θα επαναληφθεί από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Κανονικά θα λειτουργήσει ο προαστικός.

Εξάλλου το πρωί με τη λήξη της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας κατά της άρσης του καμποτάζ, απέπλευσε από τον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο «Ζενίθ», οι 750 επιβάτες του οποίου είχαν εμποδιστεί από απεργούς να επιβιβαστούν και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία.

Στο μεταξύ, με λευκή απεργία αντέδρασαν -για πρώτη φορά- οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας, στις περικοπές αποδοχών και στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Έντονα αντέδρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος χαρακτήρισε εξαιρετικά αποθαρρυντικό το να στέλνουν κάποιοι στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι Έλληνες αεροπόροι πετούν στους ουρανούς της πατρίδας, όχι από αίσθηση καθήκοντος αλλά για λόγους οικονομικούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *