Επικαιρότητα

Άστατος ο καιρός του Σαββατοκύριακου

8a25e72631955dd9e97471e96b53c3c9

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας όπου και θα εκδηλώνονται καταιγίδες κατά την διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών.
Αρχικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Κατά την διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών, στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, θα αναπτύσσονται νεφώσεις οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις θα δίνουν όμβρους και καταιγίδες.
Στο Ιόνιο Πέλαγος και το Βόρειο Αιγαίο αναμένεται άστατος καιρός, κατά διαστήματα νεφελώδης, με παροδικές βροχές και καταιγίδες.
Στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα. Ενδεχόμενο εκδήλωσης τοπικών όμβρων ή/και καταιγίδων, κατά την διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών, στα ενδότερα τμήματα της Κρήτης.

Αττική
-Αρχικά αίθριος καιρός. Κατά την διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών αναμένεται να αναπτύσσονται νεφώσεις και να εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες τοπικούς χαρακτήρα, κυρίως στις περιοχές που πρόσκεινται στα ορεινά τμήματα του νομού.
-Άνεμοι: Μεταβλητών διευθύνσεων μέχρι 5Bf. Κατά την διάρκεια των μεσημεριανών ωρών, στον Δυτικό Σαρωνικό αναμένεται να πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 5Bf, και στον Ανατολικό Σαρωνικό Κόλπο και την Ανατολική Αττική, άνεμοι Νοτίων διευθύνσεων μέχρι 5Bf.

-Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί, από 16°C μέχρι 29°C.
Στο κέντρο της Αθήνας, η θερμοκρασία, προβλέπεται να κυμανθεί από 20°C μέχρι 29°C

  Γεώργιος Παπακωστόπουλος
Υπεύθυνος προγνώσεων καιρού – InMeteo.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *