Επικαιρότητα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα υπέρ της Ευρώπης (videos)

10321674_10203023222540459_3310855926759258380_o
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΙΟΣ ΛΩΛΟΣ

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα υπέρ της Ευρώπης.
Μάλιστα, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους που γέμισαν το χώρο ανέβηκαν τα πλαϊνά σκαλιά της Βουλής, πίσω από το μνημείο, κρατώντας σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρόντες στο συλλαλητήριο είναι αρκετοί βουλευτές της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Δένδιας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η συγκέντρωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, έχει στόχο να καταθέσει «την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση».
«Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών» αναφέρεται.
«Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας» αναφέρεται στην πρόσκληση που είχε διαδοθεί διαδικτυακά.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι έφτασαν τις 6.000 ενώ κατά τη προχθεσινή αντίστοιχη συγκέντρωση κατά της λιτότητας οι συγκεντρωμένοι είχαν φτάσει τις 7.000 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ VIDEOS:
[relatedYouTubeVideos relation=”keywords” terms=”ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ” max=”10″ orderBy=”published” id=”RYTV-InPage” width=”275″ height=”200″ random=”12″ showVideoTitle=”true”]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *