Humor Videos

Αβοριγίνες της Αυστραλίας χορεύουν Zorba The Greek

Στους ρυθμούς του Ζορμπά αποφάσισε να χορέψει μια ομάδα από Αβορίγινες, γεγονός που τους έδωσε δόξα και φήμη εντός και εκτός συνόρων.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Independent, το γκρουπ θα ταξιδέψει τώρα στη Μελβούρνη για να λάβει μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό και στη συνέχεια σε φεστιβάλ στην Καμπέρα.

Το νούμερό τους υπάρχει ήδη στο Υoutube και όπως φαίνεται, συνδυάζει στοιχεία από τoπικούς χορούς με τους ρυθμούς της διάσημης πλέον δημιουργίας του Μίκη Θεοδωράκη.

Η ομάδα έχει σκοπό να συνδυάσει μουσικές και άλλων χωρών του κόσμου, όπως της Ισπανίας και της Ινδίας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O-MucVWo-Pw[/youtube]

Aboriginal interpretation of Zorba the Greek.
Frank Djirrimbilpilwuy from Milingimbi has been in the Indigenous Media Industry for many years and has been a long-standing member and supporter of the Top End Aboriginal Bush Broadcasting Association, TEABBA Radio.

2 σκέψεις σχετικά με το “Αβοριγίνες της Αυστραλίας χορεύουν Zorba The Greek

  • Ο ΜΙΚΗΣ Θεοδωράκης προσκάλεσε μια ομάδα νεαρών Αβοριγίνων ερασιτεχνών χορευτών να επισκεφθούν την Ελλάδα, για να παρουσιάσουν και εκεί τη δική τους χορευτική εκδοχή του… Ζορμπά!

    Αυτό γράφει η αυστραλιανή εφημερίδα Northern Territory News σε ρεπορτάζ με τίτλο «Ο συνθέτης του Ζορμπά θέλει τους χορευτές του συγκροτήματος Chooky Dancers στην Ελλάδα».

    Ο διευθυντής του συγκροτήματος Φρανκ Ντζιτζιμπιμπιλγούι δηλώνει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είδε το βίντεο κλιπ που κάνει παγκόσμια επιτυχία, του άρεσε και τους προσκάλεσε στην Ελλάδα.

    Σχολιάστε
  • εκει φτασαμε να μας κοροιδευουν ακομη και ο καθε ζουλου.συνχαρητιρια στους πολιτικους αυτης της χωρας.ντροπη και αισχος..

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *