Ταξιδιωτικά άρθρα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Μποντρούμ – Πυθαγόρειου Σάμου

Εγκαινιάζεται στις 17 Μαΐου η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μποντρούμ (Αλικαρνασσός) με το Πυθαγόρειο όπως ανακοινώθηκε στην διεθνή έκθεση σκαφών ιστιοπλοΐας και θαλάσσιου τουρισμού, που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας από 3-6 Απριλίου.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μποντρούμ προσέφερε δωρεάν τουριστικό περίπτερο για τη Σάμο ενώ το μη κερδοσκοπικό σωματείο σύσφιξης ελληνοτουρκικών σχέσεων “Λυσιστράτη” την πλήρη φιλοξενία των εκπροσώπων των τουριστικών και επαγγελματικών φορέων που συμμετείχαν.

Η Λυσιστράτη δραστηριοποιείται από το 2001 με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ενώ η πρόεδρός της Έλλη -Τασούλα Σεμοήλογλου είναι ενεργό μέλος τουρκικού σωματείου για την προστασία των δικαιωμάτων της Γυναίκας.

Εκατοντάδες επισκέπτες δέχθηκε το κοινό περίπτερο (40 τ.μ.) που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη Σάμο και αυτό φάνηκε από την σύντομη διάθεση του έντυπου διαφημιστικού υλικού αλλά και τον θαυμασμό και τα εξαιρετικά σχόλια για την ποιότητα του σαμιώτικου κρασιού.

Στόχος του περιπτέρου ήταν η προσέλκυση επισκεπτών για διακοπές μιας εβδομάδας στο Μποντρούμ και μιας στην Σάμο καθώς και η ανάπτυξη και συνεργασία των επιχειρήσεων στον τομέα του εμπορίου και του τουρισμού.
Στην έκθεση βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου κ. Μουστάκας και επιχειρηματίες του νησιού.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *