Συναυλίες (Live)

Ανδρέας Α. Αρτέμης – Νυχτερινοί Μονόλογοι

Ανδρέας Α. Αρτέμης - Νυχτερινοί Μονόλογοι

«Νυχτερινοί Μονόλογοι». Αυτοτελείς  Μουσικοποιητικές  Ιστορίες-Musica Culta Μια μουσική παράσταση του Κύπριου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Α. Αρτέμη που θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή του Cabaret Voltaire στην Αθήνα, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.00 το βράδυ.

Ο συνθέτης στην τριαντάχρονη συνθετική του δραστηριότητα έχει εκδώσει σε δικές του παραγωγές είκοσι δύο δισκογραφικές εργασίες ενώ απαριθμεί ένα σημαντικό αριθμό εμφανίσεων με συνθέσεις του, μέσα από πολυμορφικές μουσικοποιητικές παραστάσεις.

Ο τίτλος «Νυχτερινοί Μονόλογοι » είναι παρμένος από τον πρώτο ψηφιακό του δίσκο, που εκδόθηκε στην Κύπρο το 2000. Ο νέος κύκλος παραστάσεων «αυτοτελείς μουσικοποιητικές ιστορίες», περιλαμβάνει μελοποιημένη ποίηση δημιουργών από την αρχαιότητα, το μεσοπόλεμο  αλλά και έργα σύγχρονων δημιουργών. Η παράσταση περιλαμβάνει και τραγούδια, κορυφαίων παλαιότερων συνθετών (Αττίκ, Κ.Γιαννίδη, Μ. Σουγιούλ, Γ.Μουζάκη, Μ.Χατζιδάκι Μ.Θεοδωράκη ) σε διασκευές του Ανδρέα Α. Αρτέμη.

Τον συνθέτη πλαισιώνουν ερμηνευτικά: Ζάκελιν Άννα Κρίκιτ, Μαρία Μπεγνή,  Ελένη Ευσταθίου, Κική Μανώλη και Μαρία Ευσταθίου.

Στα πλήκτρα ο συνθέτης.

Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο.
Τηλ: 210 5227046

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *