Αθλητικά

Αρχίζουν τα πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκα

Με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής, αρχίζουν σήμερα τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και ο Πανιώνιος, θα διεκδικήσουν μία θέση για τον Β` προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ, μία για το κύπελλο UEFA και μία για το κύπελλο Ιντερτότο. Οι δύο αθηναϊκές ομάδες έχουν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των δύο άλλων, καθώς αρχίζουν το «μίνι» πρωτάθλημα με οκτώ και επτά βαθμούς, αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την θέση για το νέο τσάμπιονς λιγκ.

Απόψε, λοιπόν, ο Αρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει “ζωντανός” στην υπόθεση της δεύτερης θέσης, αφού οι “κίτρινοι” έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο κύπελλο UEFA, μέσω του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα παίξουν στον τελικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός, θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να ελπίζει για την δεύτερη θέση.

Παράλληλα, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο, με μοναδικό στόχο το “τρίποντο”, έτσι ώστε να παραμείνει φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ενώ οι “κυανέρυθροι” απαλλαγμένοι από το άγχος του πρωταθλήματος, θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά οι αγώνες του Πανιωνίου και της ΑΕΚ στα πλέι οφ

Τη μη τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που θα δώσουν ΑΕΚ και Πανιώνιος στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε σήμερα η συνδρομητική τηλεόραση. Οι δύο ομάδες δεσμεύονται με συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε πως η μη τήρηση κάποιων συμφωνηθέντων από την πλευρά της διοργανώτριας την αναγκάζει να μην προβεί στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που θ’ ακολουθήσουν.

“Με την παρούσα ανακοίνωση, η NOVA θα ήθελε να ενημερώσει τους συνδρομητές της για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων playoffs των ομάδων της. Τον Ιούλιο του 2007, η SuperLeague μας προσέγγισε για να ενισχύσουμε τον προτεινόμενο νέο θεσμό των playoffs. H NOVA από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκε οικειοθελώς με την SuperLeague για την ενίσχυση αυτού του θεσμού. Από τότε έως σήμερα, καταλήξαμε δυο φορές σε συμφωνία, η οποία στη συνέχεια ανατράπηκε χωρίς πάντως δική μας ευθύνη. Τελευταία και πρόσφατη πρότασή μας προς την SuperLeague είναι να αποδοθεί προς αυτήν το σύνολο του πρόσθετου καθαρού διαφημιστικού εσόδου που θα προκύψει για την NOVA από τα playoffs. Χθες Δευτέρα 21 Απριλίου, η SuperLeague απέρριψε την οικειοθελή προσφορά μας για την ενίσχυση των playoffs, 36 μόλις ώρες πριν την έναρξη της διεξαγωγής τους. Αυτή η τελευταίας στιγμής ξαφνική εξέλιξη καθιστά προς το παρόν πρακτικά αδύνατη για την NOVA και χωρίς καμία δική της ευθύνη την προβολή και τηλεοπτική εκμετάλλευση των playoffs”, αναφέρει η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
19:00 Αρης-Παναθηναϊκός
21:00 ΑΕΚ-Πανιώνιος

Η εναρκτήρια βαθμολογία
ΑΕΚ 8 βαθμοί
Παναθηναϊκός 7
Αρης 2
Πανιώνιος 0

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι-οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (23/4/2008)
Άρης-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Πανιώνιος

2η αγωνιστική (30/4/2008)
Πανιώνιος-Άρης
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

3η αγωνιστική (4/5/2008)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Άρης

4η αγωνιστική (7/5/2008)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Άρης-ΑΕΚ

5η αγωνιστική (11/5/2008)
Πανιώνιος-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Άρης

6η αγωνιστική (14/5/2008)
Άρης-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *