Φωτογραφία

Διεθνές Βραβείο Φωτοδημοσιογραφίας “Yannis Behrakis”

Το Athens Photo World (APW) πραγματοποιώντας την εκφρασμένη επιθυμία του Γιάννη Μπεχράκη και με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συμβάλλει στην προβολή, την ενθάρρυνση και την αναβάθμιση της δουλειάς των φωτογράφων και φωτορεπόρτερ, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνεχίζουν αφοσιωμένοι το έργο και το όραμά τους.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Διεθνές Βραβείο Φωτοδημοσιογραφίας “Yannis Behrakis” ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) θα απονεμηθεί σε μια ολοκληρωμένη φωτογραφική δουλειά ρεπορτάζ ή ντοκουμέντου.

Η βραβευμένη φωτογραφική δουλειά κάθε διοργάνωσης εκτίθεται στην επόμενη διοργάνωση του Athens Photo World σε ατομική έκθεση του δημιουργού.

Η κριτική επιτροπή αξιολόγησης εναλλάσσεται κάθε χρόνο με προεδρεύουσα την Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη. Για το 2020 μαζί τα μέλη της επιτροπής είναι οι Alice Gabriner, Ahmad Masood (Reuters) και Enric Marti (AP).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν portfolio είκοσι τεσσάρων (24) φωτογραφιών, επεξηγηματικό κείμενο και σύντομο βιογραφικό.

Η υποβολή των portfolios στο  https://contests.picter.com/yannis-behrakis-international-photojournalism-award-2020  λήγει την 20η Ιουλίου 2020, 23:59 (GMT+2).

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει σε εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ σε ημέρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για το Βραβείο “Yannis Behrakis” είναι δωρεάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *